Θωμάς Κατσαούνης: «Εξομολογήθηκε, κοινώνησε και αναχώρησε…»-Συγκλονίζει ο θάνατος του 20χρονου μπασκετμπολίστα

Σε ηλικία μόλις 20 ετών ο μπασκετμπολίστας Θωμάς Κατσαούνης έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του.

Ο νεαρός σέντερ ύψους 2μ.20, Θωμάς Κατσαούνης, ο οποίος αγωνίστηκε στον Μαντουλίδη, τον Αίαντα Ευόσμου, τη Δόξα Λευκάδας και τον Ηρακλή, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ σε ηλικία 16 ετών είχε ήδη ύψος 2μ.16 και άνοιγμα χεριών 2μ.25 με αποτέλεσμα πολλοί να μιλούν για λαμπρό μέλλον στο χώρο του μπάσκετ, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε…

Ποιος ήταν ο Θωμάς Κατσαούνης

Ο Θωμάς Κατσαούνης γεννήθηκε το 2001 στη Θεσσαλονίκη και έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ακαδημία «Αστέρια» του Θόδωρου Ροδόπουλου ενώ τα σωματικά προσόντα του ήταν πρωτοφανή για το ελληνικό μπάσκετ.

«Αγόρι μου, σε ήθελε ο Θεός για αρχάγγελο…»

Συγκλονιστικό ήταν το μήνυμα του προπονητή, Χρήστου Μαργέλη, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Προχτές ζήτησε κι εξομολογήθηκε και κοινώνησε, αποχαιρέτησε την οικογένεια του και χτες αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδ… Αγόρι μου, σε ήθελε ο Θεός για αρχάγγελο… Θα ζεις τώρα στα παλάτια του παραδείσου… Μη μας ξεχάσεις ποτέ… Καλή αντάμωση γλυκό μου παιδί».

Γιαννούλης: Ο Θεός σε πήρε κοντά του γιατί δεν ήθελε να βλέπει έναν ΓΙΓΑΝΤΑ να υποφέρει

Ο –επίσης προπονητής- Γιάννης Γιαννούλης αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον Θωμά Κατσαούνη, η απώλεια του οποίου βύθισε στο πένθος το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο οποίος τον είχε προπονήσει παλαιότερα, έγραψε στο facebook:

«Μπορεί να ήσουν τεράστιος 2.20 αλλά Ήσουν ένα ΚΑΛΟ παιδί, είχες σεβασμό και ταπεινότητα. Ο Θεός μας σε πήρε κοντά του γιατί σίγουρα δεν ήθελε να βλέπει έναν ΓΙΓΑΝΤΑ να υποφέρει. Καλό ταξίδι στον Παράδεισο Λεβέντη μου Θωμά μου ….».

ΠΗΓΗ: https://thecaller.gr/callers-choice/thomas-katsaounis-exomologithike-kinonise-ke-anachorise-sigklonizi-o-thanatos-tou-20chronou-basketmpolista/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση