Σέρρες: Πωλούσε λαθραία ποτά και τσιγάρα στην κάβα του

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν 78 φιάλες με συνολικά 56,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, καθώς και 32 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης

«Πάγωσε» ο Έλληνας ιδιοκτήτης μιας κάβας σε περιοχή των Σερρών, όταν είδε τους αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρεμπορίου και Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Ασφάλειας να περνούν το κατώφλι του καταστήματός του για να κάνουν έλεγχο, το πρωί του Σαββάτου.

Κι αυτό, γιατί στα ράφια του καταστήματος υπήρχαν λαθραία προϊόντα, τα οποία διέθετε προς πώληση. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν 78 φιάλες με συνολικά 56,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, καθώς και 32 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, όλα χωρίς τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης.

Τα λαθραία ποτά και τσιγάρα κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο και να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του καταστηματάρχη, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1188780/serres-polouse-lathraia-pota-kai-tsigara-stin-kava-tou/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1638779849

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση