Συνελήφθη 37χρονος σκληρός κακοποιός που έκανε διαρρήξεις και ληστείες – Κατέχει τον “τίτλο” του VOR

Στα χέρια της ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 37χρονος πολύ σκληρός κακοποιός, ο οποίος κατηγορείται για σειρά διαρρήξεων και ληστειών στην Αθήνα. Ο δράστης είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος και κατέχει τον “τίτλο” του VOR.

Ο 37χρονος Γεωργιανός συνελήφθη χθες το απόγευμα από το Τμήμα Διαρρηκτών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 37χρονος κακοποιός από το 2011 έως το 2016 διέπραττε διαρρήξεις, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές σε σπίτια στην Αθήνα. Δεν είχε συλληφθεί ποτέ, καθώς κάποια στιγμή επέστρεψε στη Γεωργία και άλλαξε τα στοιχεία της ταυτότητάς του, γεγονός που δυσχέρανε τις προσπάθειες των αστυνομικών να τον εντοπίσουν. Όταν οι ελληνικές Αρχές ανακάλυψαν ότι τα στοιχεία που χρησιμοποιούσε ήταν ψεύτικα, τότε τον συνέλαβαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Ελλάδα εμφανιζόταν ως σύζυγος μίας γυναίκας, την οποία η Αστυνομία αναζητεί.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 37χρονος Γεωργιανός είναι μέλος διεθνικού κυκλώματος του ευρασιατικού οργανωμένου εγκλήματος με την επωνυμία “VOR V ZAKONE”.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 37χρονου κακοποιού

Συνελήφθη, χθες (6-12-2021) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 37χρονος αλλοδαπός, μέλος της διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης του ευρασιατικού οργανωμένου εγκλήματος με την επωνυμία “VOR V ZAKONE”, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:
– Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ποινή κάθειρξης -10- έτη και -3- μήνες
– Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά με ποινή κάθειρξης -12- έτη
– Διάταξη του Προέδρου Εφετών Αθηνών με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ληστεία από κοινού και κατά συρροή
– Ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πειραιά για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο κατηγορούμενος, θα οδηγηθεί αρμοδίως, προς εκτέλεση των ανωτέρω αποφάσεων, διάταξης και εντάλματος σύλληψης.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/synelifthi-37chronos-skliros-kakopoios-pou-ekane-diarrixeis-kai-listeies-katechei-ton-titlo-tou-vor/1720548/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση