Αποκλειστικό – Ο Μαρινάκης έσωσε καρκινοπαθή απο το Μεσολόγγι μετά απο ένα μήνυμα στο Instagram

Πέρα απο τις επιχειρήσεις, τους Ομίλους, τα καράβια, τα ακίνητα, τα media και την δυναμική του ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Με Α κεφαλαίο.

Ξηγιέμαι απο την αρχή για ν΄αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις. Δεν είχα ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του. Το θέμα προέκυψε απο ρεπορτάζ και το μοιράζομαι μαζί σας αφού πρώτα έχω μιλήσει με τους γιούς του ασθενή.

Η οικογένεια απο το Μεσολόγγι είδε ξαφνικά τον πατέρα να λυγίζει. Οι δυο γιοί του απευθύνθηκαν στην ασφαλιστική εταιρεία που επι 20 χρόνια πλήρωνε ο μπαμπάς τους για ιατρική περίθαλψη αλλά με προσχήματα και δικαιολογίες δεν τους κάλυψε. Μάλιστα η υπόθεση αναμένεται να λυθεί στα δικαστήρια. 

Με όσες οικονομίες είχαν τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στον Πειραιά όπου διαπιστώθηκε καρκίνος στον πνεύμονα. Οι γιατροί έδωσαν εντολή για άμεσο χειρουργείο και το κόστος εκτοξεύτηκε σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Ο ένας γιός υπάλληλος ζαχαροπλαστείου στην Αθήνα μη έχοντας ελπίδες στέλνει ένα μήνυμα στο προσωπικό προφίλ του εφοπλιστή ζητώντας βοήθεια. Επικοινωνεί μαζί του η γραμματέας του μέσα σε μια ημέρα και αφού ελέγχουν τον φάκελο του πατέρα του προχωρούν σε μια πολύ μεγάλη δωρεά. Ένα ποσό που κάλυπτε σχεδόν όλα τα νοσήλεια.

Τι να τα κάνεις τα φράγκα και τα κανάλια και τους Ομίλους αν πρωτίστως δεν είσαι άνθρωπος; Και αυτό απέδειξε ο Μαρινάκης.

Πηγή:https://nassosblog.gr/2021/12/apokleistiko-o-marinakis-esose-karkinopathi-apo-to-mesolongi-meta-apo-ena-minyma-sto-instagram/?fbclid=IwAR1tPkiKrAyxAFuiUi2O_X3eOuiYyW7q1q76l_Oscgv3C46vMNw5KGDc4vs

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση