Αγρίνιο: Το παγοδρόμιο μας περιμένει!

Αγρίνιο: Το παγοδρόμιο μας περιμένει!

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου μικρούς και μεγάλους για να τους βάλει στο κλίμα των γιορτών

Από τις 27 Νοεμβρίου έχει προετοιμαστεί το παγοδρόμιο και η «Μαγική Αυλή» στο Αγρίνιο, που βρίσκονται στο παρκινγκ στα παλιά σφαγεία, αλλά ο καιρός αποδείχθηκε πως μόνο σύμμαχος δεν ήταν για να τεθεί σε εφαρμογή το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του δήμου Αγρινίου, στο οποίο και φέτος ξεχωριστή θέση κατέχει το παγοδρόμιο, το οποίο λειτούργησε μέχρι τώρα μόνο δύο ημέρες που ο καιρός το επέτρεψε!

Οι άνθρωποι που είχαν αναλάβει την κατασκευή του, εργάζονταν πυρετωδώς με μόνο στόχο τη χαρά και την ικανοποίηση των Αγρινιωτών και κυρίως των παιδιών τους.

Στόχος του δήμου Αγρινίου είναι πάνω απ’ όλα με ασφάλεια να δώσει χαρά σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, να βγάλει από το σπίτι τις οικογένειες και να προσδώσει εορταστικό παλμό και γιορτινό κλίμα στην πόλη.

Ο γιορτινός διάκοσμος που «απλώθηκε» και συνεχίζει να «απλώνεται» σε ολόκληρη την πόλη και το δήμο κάνει την διαφορά και η «μαγική αυλή» εντυπωσιάζει και δίνει απλόχερα την ουσία των Χριστουγέννων που δεν είναι άλλη από το χαμόγελο, τη χαρά και το παιχνίδι!

Ως είθισται, το παγοδρόμιο, που διαθέτει δύο πίστες, μια για τους μικρούς μας φίλους και μια άλλη για τους ενήλικες, αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους δημότες και γενικότερα όλους τους κατοίκους της περιοχής, καθώς τα τελευταία χρόνια, εκτός του ότι αποτελεί «θεσμό» για το Αγρίνιο, είναι και από τα μεγαλύτερα στην Δυτική Ελλάδα!

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2022, που θα λειτουργεί το παγοδρόμιο, μικροί και μεγάλοι, θα απολαμβάνουν ένα ονειρικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό, βιώνοντας τη μαγεία της εποχής, παίζοντας και διασκεδάζοντας με παιχνίδια που έρχονται για πρώτη φορά στην περιοχή από την Ιταλία!

ΠΗΓΗ: https://sinidisi.gr/agrinio-to-pagodromio-mas-perimenei/

Visited 8 times, 1 visit(s) today

Leave a Reply