Πιερία: «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» πέρασαν χειροπέδες και απήγαγαν διευθυντή Γυμνασίου

Απίστευτες εικόνες στην Πιερία με τον διευθυντή του σχολείου, να βρίσκεται περικυκλωμένος από αυτοαποκαλούμενους «θεματοφύλακες του Συντάγματος». Οι δράστες είχαν σκοπό να τον πάνε με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα. Άφωνοι οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου…

Σοκ προκαλεί η επίθεση από πέντε αντιεμβολιαστές – αρνητές στον διευθυντή του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας. Ομάδα ατόμων, που παρουσιάστηκαν ως «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πήγε το πρωί στο σχολείο, άρπαξαν τον διευθυντή και του έβαλαν χειροπέδες με στόχο να τον μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες αντιδρούν στα μέτρα για τον κορονοϊό στα σχολεία και στη χρήση μάσκας. Ο διευθυντής του σχολείου με μώλωπες στα χέρια μεταφέρθηκε τελικά ελαφρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας και είναι καλά στην υγεία του.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός, οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του Γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στον statusfm.gr, ο δήμαρχος.

Το προεδρείου της ΕΛΜΕ Πιερίας επισκέπτεται αυτή την ώρα τον διευθυντή του σχολείου. «Τον περικύκλωσαν τα πέντε άτομα και του έβαλαν χειροπέδες», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό.

Μαρτυρίες για την επίθεση
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δράστες έστησαν καρτέρι στον διευθυντή του σχολείου, στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής, τον κυνήγησαν, τον “συνέλαβαν” και τον υποχρεώσαν να μπει σε αυτοκίνητο με το οποίο τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου. Κατά τη διάρκεια της “καταδίωξης” του διευθυντή του φώναζαν ότι “βασανίζει” τα παιδιά.

Εκείνη την ώρα κατέφθαναν και άλλοι εκπαιδευτικοί που βλέποντας την απαγωγή του Γυμνασιάρχη κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης μετέβησαν στο σημείο, συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κατερίνης όπου αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση