Δολοφονία στην Κυπαρισσία: Νεκρός στις φυλακές ο Ρουμάνος που είχε κατηγορηθεί ότι “τσιμέντωσε” την σύντροφό του

Νεκρός στις φυλακές Ναυπλίου βρέθηκε ο Ρουμάνος που είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε την σύντροφό του, Μόνικα Γκιους στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος πήγε σήμερα στο μπάνιο, πέρασε ένα σεντόνι στον λαιμό του και απαγχονίστηκε. Τον βρήκαν νεκρό οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Ρουμάνος κρατείτο στο ίδιο κελί με τρεις Έλληνες, που είναι φυλακισμένοι εκεί εδώ και χρόνια και δεν είχαν δώσει κανένα δείγμα επιθετικότητας, ούτε είχαν εμπλακεί ποτέ σε επεισόδια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε ο ίδιος ο Ρουμάνος κρατούμενος είχε δείξει σημάδια μελαγχολίας.

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί και ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία, ωστόσο, θα γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Το θρίλερ με το πτώμα στην Κυπαρισσία

Τον Σεπτέμβριο, ένα πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε “τσιμεντωμένο” στην αυλή σπιτιού, όπου διέμεναν η Μόνικα Γκιους και ο σύντροφός της, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε με αφορμή την παρατήρηση ότι το τσιμέντο είχε διαφορετικό χρώμα σε κάποιο σημείο της αυλής του σπιτιού, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών. Παρουσία της αστυνομίας, ένα σκαπτικό μηχάνημα έσκαψε το σημείο και τότε εντοπίστηκε το πτώμα, που ήταν θαμμένο κάτω από το τσιμέντο.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα, υπάρχει ένα πηγάδι όπου είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης εξαφάνισης της 42χρονης Μόνικα.

Οι έρευνες από το “Φως στο Τούνελ”

Με την υπόθεση εξαφάνισης της Μόνικα Γκιους είχε ασχοληθεί και η εκπομπή “Φως στου Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν δει το φως στις εκπομπές, η 42χρονη είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της περιοχής, πριν χαθούν τα ίχνη της, καθώς φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον σύντροφό της, ο οποίος μετά την εξαφάνισή της είχε διαφύγει στη Ρουμανία.

Μετά την ταυτοποίηση του πτώματος, ο Ρουμάνος επέστρεψε στην Ελλάδα και παραδόθηκε στις Αρχές.

Τι έλεγε στο “Τούνελ” ο σύντροφός της

Τον Ιούνιο, η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” είχε καταφέρει να εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της αγνοούμενης μητέρας, που αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του.

Τότε είχε πει στην εκπομπή για τη Μόνικα:

“Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι”.

Είχε ισχυριστεί, επίσης, πως είχε δει την 42χρονη τελευταία φορά, πολύ πριν εξαφανιστεί.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, εάν η Μόνικα είχε πάει στο νοσοκομείο γιατί είχε σπάσει το χέρι της, ο σύντροφός της απάντησε:

“Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω. Έτσι την είδα με το χέρι. Μου έλεγαν ότι την είδαν με το χέρι σπασμένο”. Και όταν ρωτήθηκε εάν το είχε κάνει εκείνος, απάντησε: “όχι”.

Σχετικά με τον λόγο που ο ίδιος επέστρεψε στη Ρουμανία, ισχυρίστηκε πως αυτό έγινε γιατί “ήταν χάλια η μάνα μου. Στο μεταξύ δεν είχα δουλειά”.

Δείτε τι είχε δηλώσει ο Ρουμάνος στην εκπομπή:

Η αγνοούμενη μητέρα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη.

Παλαιότερα, εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί ήταν άνεργη.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/society/fylakes-nafpliou-aftoktonise-o-roumanos-pou-eiche-tsimentosei-ti-syzygo-tou/1723315/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση