«Δημοσιεύει ο άλλος ερωτικό βίντεο για να δείξει ότι είναι γα@#!ς» λέει η Μαρία Μπακοδήμου

«Οι άνδρες πρέπει να πάτε ένας-ένας να εξεταστείτε από ψυχολόγο» τονίζει η παρουσιάστρια

Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και συνάντησε τη Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τις γυναικοκτονίες και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας – ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Δηλαδή σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν διαφορετικά, ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ@@@» σχολίασε η κριτής του «Jυst The Two Of Us».

«Πρέπει να εκπαιδευτεί το αντρικό φύλο. Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Δηλαδή, να νοιαστείς για τον άλλο. Αυτό που κάνεις, μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Γιατί δεν ήταν εκδικητικό το τελευταίο. Ήταν του κομπλεξικού» τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Όπως εξομολογήθηκε η λαμπερή παρουσιάστρια, έχει συζητήσει με τους δύο γιους της τα κοινωνικά στερεότυπα για την γυναικά και το ζήτημα του σεβασμού προς το γυναικείο φύλο.

«Τους είπα: “Να σας πω. Αν βγει ένα βίντεο που είναι μία γυναίκα, εκτίθεται περισσότερο από έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στο να στιγματιστούν; Νομίζω ότι εκεί είναι η πηγή. Όταν η γυναίκα χαίρεται το σεξ είναι κακής ποιότητας, ενώ για τον άντρα… αριστείο» εκμυστηρεύτηκε.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/life-style/article/1193056/dimosieuei-o-allos-erotiko-video-me-ti-sudrofo-tou-gia-na-deixei-oti-einai-gas-leei-i-maria-bakodimo/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1639922505

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση