Τα νεότερα για την υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

Η Αιτωλοακαρνανία αγωνία για τον Μητροπολίτη Κοσμά που σε ηλικία 76 ετών δίνει τη μάχη για τη ζωή του νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εξαιτίας των επιπλοκών του κορωνοϊού.

Τις τελευταίες ημέρες ιερείς διαφόρων εκκλησιών πληροφορούν τους πιστούς πως η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr,  ο ισχυρισμός αυτός είναι βάσιμος καθώς ο κ.Κοσμάς έχει αποσωληνωθεί ενώ υποβλήθηκε σε τραχειοστομία . Η κατάσταση του οξυγόνου του επίσης έχει βελτιωθεί.

Ιατρικοί κύκλοι ωστόσο χαρακτηρίζουν την κατάσταση σταθερή και πως δεν παύει να είναι κρίσιμη.

Θυμίζουμε πως ο Μητροπολίτης νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» από τις 2 Δεκεμβρίου.

Αρχικώς βεβαιώθηκε ως θετικός στον κορωνοϊό την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου , αντιμετωπίζοντας αρχικώς ήπια συμπτώματα και παραμένοντας στην οικία του, ενώ ήταν ανεμβολιάστος.

Με την πάροδο των ημερών ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε, παρουσίασε δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό ενώ παράλληλα ήταν απρόθυμος να νοσηλευθεί.

Τελικώς εισήχθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου την 1η Δεκεμβρίου και λίγες ώρες αργότερα , ξημερώματα 2ας Δεκεμβρίου, διακομίστηκε διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό».

Χθες μάλιστα στις Λειτουργίες των Χριστουγέννων αναγνώστηκε Εγκύκλιος του Μητροπολίτη την οποία, σύμφωνα με τους ιερείς συνέταξε πριν εισαχθεί στο Νοσοκομείο  .

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/ta-neotera-tin-ygeia-mitropoliti-aitolias-akarnanias-kosma/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση