Πέθανε από κορονοϊό ο 41χρονος αντιεμβολιαστής κικ μπόξερ, “The Undertaker”

Ο κικ μπόξερ γνωστός με το παρατσούκλι The Undertaker, πέθανε σε ηλικία 41 ετών. Ο αθλητής ήταν γνωστός αντιεμβολιαστής. Όπως αναφέρει η Dailymail, ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όταν κόλλησε κορονοϊό, αλλά πήρε εξιτήριο με δική του ευθύνη για να αναρρώσει από “τον μικρό ιό”, όπως αποκαλούσε τον Covid-19 στο σπίτι του με οξυγόνο.

Ο Frederic Sinistra πέθανε ύστερα από επιπλοκές που προκάλεσε ο κορονοϊός στο σπίτι του, στην περιοχή Ciney, στο Βέλγιο, λίγες εβδομάδες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο της Λιέγης. Ο κικ μπόξερ έλεγε στους ακολούθους του στα social media ότι αντιμετώπιζε τα συμπτώματα μόνος του στο σπίτι.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοεμβρίου, όταν ο προπονητής του τον ανάγκαζε να λάβει ιατρική βοήθεια. Δημοσίευσε τότε αρκετές φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, με το σωληνάκι για οξυγόνο στη μύτη του.

Επίσης, ο Sinistra ανήρτησε και ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο φαινόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Όπως έγραψε στο κείμενο “δεν έχω χρόνο να ξοδέψω με τεμπέληδες”.

Ο 41χρονος ήταν κατά των μέτρων περιορισμού κατά του κορονοϊού και υποβίβαζε τη σοβαρότητα της νόσου συχνά μέσω των λογαριασμών του.

Ήταν ενεργός διαδικτυακά μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, ενώ όπως έγινε γνωστό στις 15 Δεκεμβρίου υπέστη καρδιακή προσβολή. Ο σύντροφός του ανακοίνωσε τον θάνατό του την επόμενη ημέρα.

Τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό του, απαντούσε σε σχόλια στο Facebook του: “Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Αναρρώνω στο σπίτι μου, όπως πρέπει. Θα επιστρέψω 1.000 φορές πιο δυνατός”.

Ο προπονητής του, Osman Yigin, ήταν αυτός που τον ανάγκασε να πάει στο νοσοκομείο, όταν παρατήρησε τα συμπτώματα της Covid-19. Μιλώντας στο SudInfo, ο Yigin δήλωσε ότι είπε στον 41χρονο ότι αν δεν πάει στο νοσοκομείο, αυτό θα ήταν το τέλος της συνεργασίας τους.

ΠΗΓΗ: https://www.enikos.gr/international/pethane-apo-koronoio-o-41chronos-antiemvoliastis-kik-boxer-the-undertaker/1731057/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση