Οριστικές αποφάσεις για Λιάγκα και Σκορδά – Για «trash περιεχόμενο» κάνουν λόγο μεγαλοστελέχη…

Όπως όλα δείχνουν το 2022 θα είναι και η χρονιά της λήξης της συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 και αυτό σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ που μου προκύπτει από ασφαλείς πηγές στο Μαρούσι.

  • Θα αναρωτηθεί κανείς πως θα συμβεί αυτό με δεδομένο το ότι τον τελευταίο μήνα όχι μόνο έχουν ανέβει τα νούμερα της εκπομπής αλλά κάποιες μέρες χτυπούν και πρωτιές.

Η απάντηση μου ήρθε από καλά ενημερωμένη πηγή του ΑΝΤ1: «Οι διαφορές στην τηλεθέαση είναι τόσο μικρές, το μπάτζετ αρκετά ανεβασμένο για να κάνεις 15% με δύο παρουσιαστές. Και το περιεχόμενο είναι τρας και δεν αντιπροσωπεύει τον ΑΝΤ1 στην είσοδο του καναλιού στη νέα δεκαετία. Δεν είναι αυτό το πρωινό μια φρέσκια τηλεοπτική πρόταση αλλά παλιό μεσημεριανό του 2000». 

Αυτά μου είπαν επί λέξει και λογικό μετά από όσα συνέβησαν χθες με Χαϊκάλη, προχθές με Γαρδέλη κτλ που όντως παραπέμπουν σε τηλεοπτικές στιγμές της Φαίης στο Alter και του Λιάγκα στο STAR.

Στο κανάλι έχουν αποφασίσει να στήσουν κάτι τελείως διαφορετικό που θα έχει gossip και lifestyle αλλά όχι κίτρινες αποχρώσεις…

Πηγή:https://nassosblog.gr/2021/12/oristikes-apofaseis-gia-liagka-kai-skorda-gia-trash-periechomeno-kanoun-logo-megalostelechi/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση