Υπόθεση ομηρίας στον Άγιο Παντελεήμονα: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον δράστη

Ο κατηγορούμενος για την ομηρία οδηγήθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής και πέντε πλημμελήματα -κατοχή εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων- ασκήθηκε πριν από λίγο στον Αιγύπτιο που εχθές εισέβαλε στο διαμέρισμα συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα και την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες.

Ο άνδρας απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου ωστόσο συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ οι οποίοι αποσυνέδεσαν τα ακροφύσια της φιάλης και απελευθέρωσαν την γυναίκα που κρατούσε με τη βία.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν ένας άνδρας Αιγυπτιακής καταγωγής, άρπαξε υπό την απειλή μαχαιριού μια γυναίκα Βουλγαρικής καταγωγής από το σπίτι της στο Γαλάτσι, και την οδήγησε σε διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκεί, στον δεύτερο όροφο, κρατούσε όμηρο τη γυναίκα και μάλιστα απειλούσε να τινάξει στον αέρα όλη την πολυκατοικία, υπό την απειλή μιας φιάλης υγραερίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της γυναίκας που ήταν όμηρος, η οποία και ενημέρωσε για το συμβάν τις Αρχές, ο 30χρονος βρέθηκε στο σπίτι τους στο Γαλάτσι όπου με τη χρήση μαχαιριού απείλησε τους υπόλοιπους και άρπαξε τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις. Μάλιστα, υπήρξαν αναφορές ότι ο δράστης ήταν ένα πρόσωπο που δημιουργούσε συχνά προβλήματα. Τελικά μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας συνελήφθη.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1269074/ypothesi-omirias-ston-agio-panteleimona-poiniki-dioxi-gia-kakoyrgima-ston-drasti

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση