Ακόμη και τη μέρα του θανάτου του Μητροπολίτη Κοσμά «χτύπησε» ο Δωδώνης: «παρεσύρθη, είχε κακούς συμβούλους»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος επιφύλαξε χαρακτηρισμούς για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά ακόμη και την ημέρα του θανάτου.

Ο Χρυσόστομος που προ μηνός μίλησε για το Μακαριστό με βαριά λόγια δεν παρέλειψε να πιάσει τηλεοπτικό στασίδι και χθες (στο open) και να αναφέρει:

«Ο αείμνηστος Κοσμάς παρεσύρθη. Ίσως ήθελε να είναι στο πνεύμα της περιοχής του. Είχε και κακούς συμβούλους. Τις αμαρτίες μας τις συγχωρεί ο Θεός. Τον εγωισμό μας ποτέ. Όταν λες «εγώ τα ξέρω» όλα» είσαι ξερόλας».

Στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού μίλησε για την εκδημία του Μητροπολίτη Κοσμά και ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος, Τιμόθεος.

«Ένας άνθρωπος αγνός, καθαρός, πνευματικός. Ευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει και όλους τους άλλους που αφήνει πίσω τους να τους διδάξει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πολύ και να λαμβάνουμε μέτρα», ανέφερε με νόημα…

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/akomi-ti-mera-thanatoy-mitropoliti-kosma-chtypise-o-dodonis-paresyrthi-eiche-kakoys-symvoyloys/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση