Γιάννης Φλωρινιώτης: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Επέστρεψε στην Ελλάδα και νοσηλεύεται στο Θριάσιο

Ο γνωστός καλλιτέχνης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Κύπρο, όπου βρισκόταν για τη θεατρική παράσταση «Νικοτιτανικός» παρουσίασε ακόμη πιο βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

Η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του μπαμπά της και ανέφερε ότι ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο.

«Με το που έφτασε ήταν πολύ ταλαιπωρημένος με πολύ χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύεται στο Θριάσιο και οι γιατροί μου είπαν πως η κατάσταση του έχει επιδεινωθεί. Έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο στην Κύπρο. Δεν έπρεπε να βγει. Είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Από ότι μου είπε ο γιατρός έχει να κάνει με ένα παλιό κρύωμα που γύρισε σε πνευμονία και η κατάσταση επιδεινώθηκε. Λαχάνιαζε με το παραμικρό. Θεωρούσε πως είναι φυσιολογικό», είπε, μεταξύ άλλων, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1269465/giannis-floriniotis-epideinothike-i-ygeia-toy-epestrepse-stin-ellada-kai-nosileyetai-sto-thriasio

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση