Νυδρί Λευκάδας: Αυτοκίνητο, μηχανάκι, ποδήλατα και συσκευές έκαναν “φτερά” από εξοχικό (εικόνες)

Ο κλέφτης που έβαλε στο στόχαστρο εξοχικό στο Νυδρί της Λευκάδας αποδείχθηκε… πλεονέκτης και, τελικά, δεν κατάφερε να χαρεί για πολύ τη λεία του! Από αυτοκίνητο έως ηλεκτρικά ποδήλατα ξάφρισε από εξοχική κατοικία αλλά εντοπίστηκε σε αστυνομικό έλεγχο στην Πρέβεζα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου Λευκάδας, υπόθεση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αλλοδαπού, για το αντίστοιχο αδίκημα.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, πρώτες πρωινές ώρες χθες (04.01.2022), στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της Δευτέρας (03.01.2022), είχε αφαιρέσει από εξοχική κατοικία στην περιοχή Νυδρί Λευκάδας, ένα ι.χ. αυτοκίνητο, μία μοτοσυκλέτα, δύο ηλεκτρικά ποδήλατα χρηματικής αξίας -7.000- ευρώ και διάφορες οικιακές συσκευές από την κατοικία.

Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ελλομένου Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν και αποδόθηκαν τα οχήματα, το ένα ποδήλατο και μέρος από τις οικιακές συσκευές, στον ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Η Αστυνομία δημοσιοποίησε και φωτογραφίες από τα κλοπιμαία:

ΠΗΓΗ: https://sinidisi.gr/nydri-leykadas-aytokinito-michanaki-podilata-syskeyes-ekanan-quot-ftera-quot-exochiko-eikones/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση