Εκτέλεση στο Μοσχάτο – Με χαριστική βολή στο κεφάλι αποτελείωσαν τον Γεωργιανό οι δράστες

Tρεις ήταν οι σφαίρες που έριξαν οι δράστες της εκτέλεσης στο Μοσχάτο στον Γεωργιανό. Οι δύο ήταν στο κεφάλι και η μία στο χέρι. Αυτό που φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση είναι ότι οι πιστολέρο θέλησαν να σιγουρευτούν για το αποτέλεσμα της αποτρόπαιας πράξης τους και έριξαν στον Γεωργιανό και τη χαριστική βολή.

Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με το protothema.gr,η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι ο Γεωργιανός δέχτηκε τα πυρά από κοντινή απόσταση. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος με το φρικτό σκηνικό να διαμορφώνεται ως εξής: δέχεται εξ επαφής μια σφαίρα στο χέρι καθώς το βάζει μπροστά για να προφυλαχθεί, ο εκτελεστής του ρίχνει μια δεύτερη στο κεφάλι και όταν σωριάζεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο, τον αποτελειώνει με τη χαριστική βολή.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν μέσω των υπηρεσιών της Ρωσιας και της Γεωργίας να διαπιστώσουν ποιος ήταν ο ρολος του στις μαφιόζικες ομάδες και γιατί κάποιοι αποφάσισαν να τον «φάνε» ανήμερα της πρωτοχρονιάς μπροστά στα μάτια της συντρόφου και της 5χρονης κόρης τους.

Πηγή:  tanea.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση