Αγρίνιο: στο Νοσοκομείο 14χρονη που εντοπίστηκε αναίσθητη από αλκοόλ σε προαύλιο σχολείου

Μια σοβαρή ιστορία που προκαλεί προβληματισμό διαδραματίστηκε απόψε στο Αγρίνιο. 14χρονη εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Η ανήλικη φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ ενώ η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη. Απαιτήθηκε μάλιστα στο περιστατικό και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, περί τις 8.30 το βράδυ η ανήλικη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου στην οδό Θυσίας όπου βρισκόταν με συνομήλικους της.

Ειδοποιήθηκαν οι γονείς της ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο. Παράλληλα κλήθηκε η Πυροσβεστική καθώς η είσοδος του σχολείου ήταν φυσικά κλειδωμένη με λουκέτο.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα, το ΕΚΑΒ παρέλαβε την ανήλικη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως τελούσε σε οξεία μέθη.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η κατάσταση της έχει βελτιωθεί και δεν διατρέχει κίνδυνο αλλα θα παραμείνει για νοσηλεία.

Οι αστυνομικές αρχές από την πλευρά τους ενημερώθηκαν για την υπόθεση και ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου που σχημάτισε δικογραφία που θα διαβιβασθεί στις εισαγγελικές αρχές.

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/agrinio-nosokomeio-14chroni-poy-entopistike-anaisthiti-se-proaylio-scholeioy-ereynatai-katanalose-alkool/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση