Survivor: Όλοι τα έχουν με τον Κατσαούνη – «Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο»

Survivor – Όλες οι ειδήσεις: Δύο αγωνίσματα παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές.

Το πρώτο, ήταν αγώνισμα επικοινωνίας που βρήκε νικητές τους «Διάσημους».

Στο δεύτερο αγώνισμα επάθλου που έλαβε χώρα στο Survivor, Διάσημοι και Μαχητές επιδόθηκαν σε αναμετρήσεις καλαθοσφαίρισης. Η μάχη κι ο ανταγωνισμός που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλος, ενώ νικητές βγήκαν για μία ακόμα φορά οι «Διάσημοι».

Η κόντρα που υπάρχει μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και Γιωρίκα Πιλίδη αναζωπυρώθηκε στο νέο sports game που είδαμε στο Survivor. Συγκεκριμένα, σε μία φάση στο παιχνίδι, ο Κατσαούνης προσπάθησε να κόψει τον Πιλίδη, όμως του έκανε σκληρό φάουλ.

Ο ένας άρχισε να σπρώχνει τον άλλον και αμέσως οι συμπαίκτες τους έτρεξαν για να τους χωρίσουν. Η ένταση, πάντως, συνεχίστηκε με τους δυο παίκτες να έχουν και λεκτική αντιπαράθεση. Στον… καυγά μπήκαν και οι παίκτες κι οι παίκτριες από τους πάγκους, με τα… αίματα να ανάβουν για τα καλά.

Εν τέλει, η παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του Γιώργου Λιανού που θύμισε… πραγματικό διαιτητή με τα συνεχή σφυρίγματα, έβαλαν τέλος στη διαμάχη!

Σε έναν από τους επόμενους γύρους, ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε πάσα στον Γιωρίκα Πιλίδη και τελικά έβαλαν καλάθι.

Σε κάποιο σημείο ακούγεται να λέει ο Βισκαδουράκης:
«Συγγνώμη είδατε πως το εκμεταλλεύτηκα κι έδωσα πάσα στον Γιωρίκα; Είμαι κοντά σου από εδώ και πέρα. Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο».

«Μπάχαλο» οι μπλε

Η νέα ήττα ενόχλησε τους μπλε.

Η Ασημίνα τα έβαλε με τον Κατσαούνη, επειδή χάλασε το κλίμα με τους «τσαμπουκάδες» του, με τον ίδιο να είχε μια έντονη στιγμή με την Σοφιάννα αφήνοντας αιχμές για εσκεμμένη ήττα στο προηγούμενο αγώνισμα ασυλίας.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/media-agb/story/1272133/survivor-oloi-ta-exoyn-me-ton-katsaoyni-tha-ton-apoteleioso-ego-ton-vlaxo

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση