Κύριε Δήμαρχε Δεν Θα Σας Ακολουθήσουμε Στον Κατήφορο Που ΟΔΗΓΕΙΤΕ Το Δήμο Μας

κ. Δήμαρχε,

   για άλλη μια φορά καλούμαστε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων. Σας είχαμε επιστήσει την προσοχή για το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και είχαμε προκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με τις υπογραφές του συνόλου της αντιπολίτευσης, (την αριθμ. 31/2021 συνεδρίαση) στην οποία μας διαβεβαιώσατε ότι: «δεν υπάρχει πρόβλημα και έχετε δρομολογήσει την λύση του προβλήματος και επιπροσθέτως έχετε εξασφαλίσει 1.000.000 Ευρώ από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ». Δεδομένης της λανθασμένης στρατηγικής που ακολουθήσατε για την λύση του προβλήματος προκαλέσαμε σε επόμενη συνεδρίαση (σύσσωμη η Αντιπολίτευση)  ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο ήταν ομόφωνο και σας υποδείκνυε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για την λύση του προβλήματος.

   Δύο μήνες μετά αποδειχτήκατε ανίκανος να υλοποιήσετε έστω και κατ’ ελάχιστον την προαναφερόμενη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου. Εξακολουθείτε να εφαρμόζετε λάθος τακτική ακολουθώντας επικοινωνιακά τερτίπια τα οποία δεν οδηγούν πουθενά και μας βρίσκουν αντίθετους.

   Είμαστε σίγουροι ότι θα ισχυριστείτε πως δεν σεβόμαστε τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω της σημερινής αποχής μας, εσείς όμως ευτελίζετε τον θεσμό δεδομένου πως δεν εφαρμόζετε τις αποφάσεις του και το χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν για την δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων.      

   Καλούμε τους Κυβερνητικούς φορείς, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την ΚΕΔΕ, την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος, παρότι αντιλαμβανόμαστε ότι αδυνατούν να συνεννοηθούν με έναν ανίκανο και ψεύτη Δήμαρχο να βοηθήσουν τον Δήμο μας για το καλό των Δημοτών. Είμαστε στη διάθεση τους για να τους ενημερώσουμε και να συζητήσουμε καλόπιστα τις λύσεις για το σοβαρό αυτό πρόβλημα που δεν μπορεί να περιμένει.

  Ευχαριστούμε τους όμορους Δήμους Ναυπακτίας, Αγρίνιου , Ξηρομέρου, Ακτίου – Βόνιτσας για την βοήθεια που μέχρι τώρα προσέφεραν χωρίς να προσδοκούν κανένα όφελος και πιστεύουμε ότι αυτή η πρώτη καλή τους κίνηση μπορεί να συνεχιστεί κατόπιν συνεργασίας και καλής πίστης χωρίς να κάνουμε χρήση, φασιστικών αποφάσεων επιβολής μέτρων.

Υ.Γ. Είστε Δήμαρχος, έχετε την αποκλειστική ευθύνη για την διακυβέρνηση του Δήμου και εάν δεν μπορείτε να δώσετε λύση στα προβλήματα του Δήμου μας θυμίζουμε ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Πράξτε τα αυτονόητα…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση