Ο Εργολάβος 28

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Οι πλημμυροπαθείς έχουν λάβει το έκτακτο βοήθημα κ.Δήμαρχε;

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους υπεύθυνους στη δημοτική αρχή τα 600 ευρώ που δίνονται στους πλημμυροπαθείς για τα έξοδα πρώτης ανάγκης τα έχουν λάβει οι πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες ή μήπως θα τα παραλάβουν στις επόμενες πλημμύρες.

Από πληροφορίες που έχουμε από πληγέντες δεν τους έχει δοθεί τίποτα και τους έχουν εγκαταλείψει στη μοίρα τους, κατά τα άλλα η δημοτική αρχή είναι δίπλα στον Πολίτη δίπλα στους πληγέντες- πλημμυροπαθείς.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε….

Βόμβα θα σκάσει στην κοινωφελή η πρόεδρος σύρεται σε παραίτηση, ο αντιπρόεδρος έχει ήδη παραιτηθεί και έρχεται ο κουμπάρος άνοιγμα στην κεντροαριστερά από την δημοτική αρχή.


Βέβαια αυτό θα φέρει κραδασμούς και γκρίνια γιατί κάποιοι που πάλεψαν για να κερδίσει η συγκεκριμένη παράταξη, τώρα βλέπουν ότι κάποιοι φίλοι, κουμπάροι ή κολλητοί που δεν είχαν στηρίξ τον συνδυασμό της δημοτικής αρχής και όλο αυτό το διάστημα της έσερναν τα εξ αμάξης σε πηγαδάκια… Τώρα ξαφνικά φοράνε κοστούμια και τρέχουν να παραλάβουν τις θέσεις που τους εδωσαν.

Οι δημότες έχουν γνώση και αντίληψη. Θα σας κρίνουν την ώρα που πρέπει.

Έρχεται κι άλλο πρόστιμο για την ρύπανση του περιβάλλοντος από την Περιφέρεια

Μαθαίνουμε ότι ο Δήμαρχος ψάχνει για να δώσει απευθείας ανάθεση την κατασκευή του ΣΜΑ και κάνεις δεν δέχεται να αναλάβει το έργο διότι είναι σίγουροι ότι δεν θα βγάλουν άκρη με αυτά που ζητάει η Δημοτική Αρχή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έρχεται κι’ άλλο ένα πρόστιμο για την ρύπανση του περιβάλλοντος από την Περιφέρεια το οποίο θα κληθούν να πληρώσουν παλι οι δημότες.

Αναθέσεις χωρίς εκπτώσεις από την Δημοτική Αρχή

Σε Ανάθεση με 0,80% χωρίς διαπραγμάτευση και με μόνο έναν συμμετέχοντα έδωσε ο Δήμαρχος την μεταφορά απορριμμάτων. Αυτός δεν φώναζε για τις αναθέσεις και μίλαγε για εντιμότητα.

Όπως λέει και ο σοφός λαός….. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε του ρούχα αλλιώς.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Η παρούσα Δημοτική αρχή έχει πει αρκετά ψέματα, άλλο ένα ακόμη! Ανακύκλωση στα απορρίμματα του Δήμου γίνεται; Αν ναι; Που; Περιμένουμε την απάντηση σας!

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στην περιοχή με τις ρευματοκλοπες το τελευταίο διάστημα από επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες. Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να εντείνουν τους ελέγχους ώστε να σταματήσει η παρανομία.

Περιμένουμε το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο αν κάποιοι λαλίστατοι μέχρι πρότινος δημοτικοί σύμβουλοι να καταγγείλουν την μεγάλη έκπτωση που πήρε ο δήμαρχος για την ανάθεση των κοντέινερ για τα απορρίμματα ή θα συνεχίσουν να είναι το δεκανίκι της Δημοτικής Αρχής

Ποιος κάνει ανακοινώσεις στα ΜΜΕ αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο Στηρίζει τον Δήμαρχο με την ψήφο του; Στον επόμενο Εργολάβο θα τον ενημερώσουμε για το Hollywood…

Κύριε Δήμαρχε Ανάθεση χωρίς έκπτωση κάνατε, αδειοδοτημένο χώρο για την Μεταφόρτωση έχετε; Η περιφέρεια αλλά λέει όμως!

Η μεγαλύτερη Επιχείρηση στην Νέα Υόρκη είναι η Συγκομιδή των Σκουπιδιών και την διαχειρίζονται οι Ιταλοί. Τελικά ή γίναμε Αμέρικα ή ήρθε η Cosa Nostra

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου στην τελευταία του συνέντευξη ήταν καταπέλτης εναντίον του Δημάρχου Μεσολογγίου ο οποίος κρύβεται και προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πόλεις. Το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά είναι διαίρει και βασίλευε… Έλα όμως που ο Γιώργος δεν μασάει και θα στα βγάλει όλα στην φόρα….

Το έπος “Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΆΔΑ”

Ο κυρ Παντελής Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι…

Καλό μεσημεράκι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση