Εικόνες ντροπής σε ξενοδοχείο με εγκλωβισμένους οδηγούς να κοιμούνται στο πάτωμα: Τους ζήτησαν… 15€ για πρωινό

Ντροπιαστικές εικόνες καταγράφονται στο ξενοδοχείο που μεταφέρθηκαν οι εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού.

Κόσμος κοιμάται στο πάτωμα, ηλικιωμένοι άνθρωποι κοιμούνται σε τραπέζια, χωρίς φαγητό και μπαταρία στο κινητό τους και τα αυτοκίνητά τους θαμμένα στο χιόνι.

Εγκλωβισμένος οδηγός που βρίσκεται στο ξενοδοχείο μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Σήμερα” δήλωσαν ότι είναι παρατημένοι εκεί, χωρίς καμία ενημέρωση. Οι εικόνες είναι από την ιστοσελίδα xploremykonosnews.gr. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το ξενοδοχείο είναι το Holiday Inn.

“Είμαστε αποκλεισμένοι από τη 1η ώρα το μεσημέρι στον δρόμο. Το ξενοδοχείο στην Κάντζα άνοιξε στις 9 η ώρα το βράδυ. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από κανέναν. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι με μαγκούρες που προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το χιόνι. Είμαστε 100 άτομα σε μια καφετέρια χωρίς μάσκες να περιμένουμε να μας δώσουν μια τυρόπιτα, επί πληρωμή φυσικά. Το πρωινό το χρεώνουν 15 ευρώ”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

“Στο ξενοδοχείο είμαστε 50-60 άτομα, άνθρωποι κοιμούνται στο πάτωμα, με βρεγμένες κάλτσες και παπούτσια. Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον απεγνωμένοι. Είμαστε σαν πρόσφυγες στην ίδια μας τη χώρα. Δεν έχουμε βενζίνη, δεν έχουμε μπαταρία. Κάποιοι ζητήσαμε να κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αλλά μας λένε ότι δεν έχουν. Και την ίδια ώρα στο booking εμφανίζονται διαθέσιμα δωμάτια με 199 ευρώ”, σημείωσε.

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/eikones-ntropis-se-xenodoxeio-me-egklobismenous-odigous-na-koimountai-sto-patoma-tous-zitisan-15-gia-proino/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1643091782

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση