Προφυλακιστέος ο 37χρονος ιερέας για το βιασμό στα Πατήσια: Τι ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος, εν μέσω νέων αποκαλυπτικών καταγγελιών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης στα Πατήσια.

Ανακριτής και εισαγγελέας έδειξαν ομόφωνα το δρόμο της φυλακής στον κατηγορούμενο, καθώς δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς του, οι οποίοι κινήθηκαν στη σκληρή γραμμή του victim blaming.

Ο ίδιος στο απολογητικό υπόμνημα που προσκόμισε υποστήριξε πως «η αποδιδόμενη σε βάρος μου κατηγορία, μεταξύ άλλων, αφορά την ολοκλήρωση συνουσίας, κατά φύσει και παρά φύσει με την ανήλικη. Παρότι λοιπόν, τουλάχιστον 3 φορές, φέρεται κατά την καταγγέλλουσα, ότι ολοκλήρωσα τις πράξεις του βιασμού με συνουσία, και παρά φύσει μαζί της, και άλλες ασελγείς πράξεις, (διά των οποίων, θα είχε μετά βεβαιότητας διαρραγεί ο παρθενικός της υμένας), με συνοδά, μάλιστα, σχόλια και εκφράσεις που μου αποδίδονται, (περί απωλείας της παρθενίας της, κλπ), κι ενώ έπρεπε όλα αυτά να επιστηρίζονται και να αποδεικνύονται πλήρως από την διακόρευση της ανήλικης, η ιατροδικαστική έκθεση με δικαιώνει πλήρως…».

Πηγή:https://www.cnn.gr/ellada/story/298919/profylakisteos-o-37xronos-iereas-gia-to-viasmo-sta-patisia-ti-anefere-sto-apologitiko-toy-ypomnima

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση