Survivor: Αποχώρησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης – Η «βόμβα» του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Survivor… τέλος για τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Ο παίκτης, ο οποίος αποχωρεί από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπως προέκυψε από την τελευταία ψηφοφορία είναι ο γνωστός ηθοποιός. Έχασε τη μάχη με τις Αθηνά Ευμορφιάδη, Σοφιάννα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ηττήθηκε στη συγκεκριμένη «μάχη», καθώς πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχωρεί από τον Άγιο Δομήνικο, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία προκάλεσε έκπληξη γενικότερα, αλλά και στους παίκτες του Survivor, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις τους.

Παράλληλα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έριξε «βόμβα», αναφέροντας ότι ζητήθηκε από την Μυριέλλα να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα των Διασήμων. Διότι ορισμένοι από τους Μαχητές ήθελαν να διώξουν έναν παίκτη από την δική τους ομάδα, βάζοντάς του υψηλό εμπόδιο.

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε», ανέφερε η Μυριέλλα.

ΠΗΓΗ: https://www.sport-fm.gr/article/4253382

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση