Τσακαλώτος σε Κεραμέως: Θα γυρίσουμε στην ποδιά και θα απαγορευτεί το rock

«Στο facebook γιατί σας λένε υπουργό εμπορίου και των ιδιωτικών κολεγίων;», διερωτήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφερόμενος στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Παρέμβαση έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος μετά την ομιλία της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως στη Βουλή, κατά την οποία απαρίθμησε τις παρεμβάσεις και έργα του υπουργείου της και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως υπέβαλλε πρόταση δυσπιστίας επειδή θορυβήθηκε από τις δημοσκοπήσεις.

«Θέλω να σας πω ότι με έχετε διασκεδάσει πολύ το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Για παράδειγμα το πρωί μου λένε όλοι καλώς τον ογδοντάρη! Γιατί το βίντεο που βάλατε λέει ότι η σύλληψη δεν είναι αυτό που μάθαμε στο σχολείο και στη βιολογία, αλλά είναι όταν η μητέρα θέλει να κάνει παιδιά. Εμένα η μάνα μου ήθελε πριν από 20 χρόνια να κάνει παιδιά άρα είμαι 80 χρονών. Να σας μαλώσω που το κατεβάσατε αυτό το βίντεο ήταν πολύ μεγάλη συμβολή στην αίσθηση που έχουν οι Έλληνες για το χιούμορ. Το συγκρίνω με Αριστοφάνη, με Σαίξπηρ ήταν τόσο διασκεδαστικό και αντί να πιστεύετε και να επιμένετε σε αυτό που πιστεύετε, τι κάνατε; Αποφασίσατε υπέρ της σοβαροφάνειας» ανέφερε ο κ. Τσακαλωτος.

«Αυτό το βίντεο δείχνει πόσο σημαντικό είναι το facebook παρά τα προβλήματα του. Αν δεν υπήρχε το facebook και δεν θα είχε βγει ότι το υπουργείο παιδείας είχε τέτοια βίντεο για την προγενετική αγωγή υποτίθεται. Με την κυρία Κεραμέως υπουργό θα είχαμε γυρίσει στην ποδιά, θα είχε απαγορευτεί το rock, ότι είναι του σατανά πράγματα και θα είχαμε γυρίσει πριν από 40-50 χρόνια.

Στο facebook γιατί σας λένε υπουργό εμπορίου και των ιδιωτικών κολεγίων; Γιατί αυτό υπηρετείτε όλα αυτά τα χρόνια. Κανένας άλλος υπουργός Παιδείας δεν έκανε πράγματα σαν εσάς που το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να κόψετε την εκπαίδευση παιδιών από τα Επάλ στα πανεπιστήμια που έδιωξε την ταξική σας παρέμβαση» κατέληξε απευθυνόμενος στην υπουργό παιδείας.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1278350/tsakalotos-se-kerameos-tha-gyrisoyme-stin-podia-kai-tha-apagoreytei-to-rock

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση