Του έκλεψαν το κινητό κι αυτός τους εμβόλισε με το όχημά του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα, καθώς ένας ιδιοκτήτης κινητού που έπεσε θύμα κλοπής, καταδίωξε με το όχημά του και τραυμάτισε σοβαρά τους δράστες.

Όλα άρχισαν λίγο πριν τις 23:15 του Σαββάτου (12/2) στην Καλλιθέα όταν ένας 25χρονος αλλοδαπός στάθμευσε το αυτοκίνητο του έξω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει, σύμφωνα με το newsbreak.gr.

Αφού ανέβηκε στο διαμέρισμα του και διαπίστωσε ότι είχε αφήσει το κινητό του στο αυτοκίνητο, κατέβηκε να το πάρει. Βρίσκοντας το αυτοκίνητο παραβιασμένο και το κινητό να λείπει, θυμήθηκε ότι λίγο πριν βγει από το αυτοκίνητο του είχε δει μια παρέα νεαρών να περιφέρεται στην περιοχή.

Ανέβηκε στο διαμέρισμα και με την χρήση άλλης συσκευής επιχείρησε να εντοπίσει το κινητό. Η εφαρμογή του έδινε στίγμα σε άλλη περιοχή της Καλλιθέας και συγκεκριμένα ένα χιλιόμετρο μακριά.

Εκτιμώντας ότι στο σημείο που του υποδείκνυε η εφαρμογή εντοπισμού θα βρει ποιοί του είχαν κλέψει το κινητό αποφάσισε να τους καταδιώξει μόνος του, με ολέθριες συνέπειες, όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια.

Όταν έφτασε εκεί, είδε στον δρόμο τον έναν από τους τρεις νεαρούς τους οποίους είχε δει νωρίτερα έξω από την πολυκατοικία του και χωρίς να διστάσει τον εμβόλισε με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, πρόκειται για έναν 16χρονο οποίος έπεσε στο έδαφος τραυματισμένος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Από το μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας ο 20χρονος αδερφός του 16χρονου όταν είδε τι είχε συμβεί κατέβηκε στον δρόμο και επιτέθηκε στον 25χρονο οδηγό του αυτοκινήτου πετώντας του μια πέτρα στο παρμπρίζ.

Τότε ο 25χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε και αυτόν. Στο σημείο βρισκόταν και ο τρίτος της παρέας ο οποίος δεν ενεπλάκη στο επεισόδιο.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη κατηγορούμενος για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αλλά και ο 16χρονος για την κλοπή του κινητού.

Ο μεν ένας οδηγήθηκε στο κρατητήριο της Ασφάλειας Καλλιθέας, όμως ο 16χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με τον κίνδυνο να χάσει το πόδι του, καθώς από τον εμβολισμό του υπέστη πολύ βαρύ τραυματισμό.

ΠΗΓΗ: in.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση