Κύριε Λύρο Δεν Μπορείτε Να Ξεκινήσετε Ούτε Τα Εργα Της Προηγούμενης Δημοτικής Αρχής

Δημοτική αρχή ..παιδική χαρά

Άλλη μια πανελλαδική πρωτοτυπία πλην όμως άκρως πολιτικάντικη πρακτική λαμβάνει χώρα στο Δήμο μας από το 2019 και ένθεν με τις Παιδικες Χαρες του Δήμου μας.

Το 2019 η δημοτική αρχή λυρου παρέλαβε εγκεκριμένο ποσό από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για κατασκευή νέων παιδικών χαρών και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να τις δημοπρατήσει. Παράλληλα μια ακόμη έγκριση έτρεχε εκείνες τις ημέρες από το Πράσινο Ταμείο για κατασκευή επιπλέον παιδικών χαρών. Με αυτόν τον τρόπο σήμερα θα είχαμε σε κάθε γειτονιά του Δήμου νέες παιδικες χαρες ( 13 νέες ) ενω προβλέπονταν και η συντήρηση των ήδη υπαρχόντων μιας και οι φθορές είχαν κάνει την εμφάνιση τους.

Η τακτική όμως του Μαυρογιαλούρου υποδείκνυε μια διαφορετική στρατηγική. Την καθυστέρηση της κατασκευής των παιδικών χαρών ακριβώς για να έρθει δυο και τρία χρόνια μετά να παρουσιάσει έργο της νεας δημοτικης αρχής τα ήδη εγκεκριμένα έργα!!

Κάτι τέτοιο ακολουθείται κατά κόρον από τον κ. Λυρο σε όλα τα έργα που παρέλαβε σε εξέλιξη η σε κατάσταση δημοπρασίας, βλέπε κεντρική πλατεία Μποτσαρη, πλατεία Αγίου Γεωργιου κτλ

Είναι θέμα λίγων ημερών ο Δήμαρχος μας να βγάλει ανακοίνωση του τύπου …μετά από τις απαραίτητες διορθώσεις και την σκληρή δουλειά είμαστε έτοιμοι να συντηρήσουμε και να κατασκευάσουμε παιδικες χαρες για όλα τα παιδιά αλλά και να συντηρήσουμε τις παλιές που δεν κατασκευάστηκαν με την πρέπουσα επιτήρηση.

Μια ακόμη φωτογραφία, μια ακόμη προπαγανδιστική παράσταση αναμένεται να ανεβεί στο θέατρο του Ραδίου Μεγάρου με πρωταγωνιστή τον πολιτικό φαρσέρ που διοικεί τον τόπο.

Όπως και να χει, παιδικες χαρες, ανοιχτό γήπεδο ΔΑΚ, κλειστό γήπεδο , ασφαλτοστρώσεις, open mall , Κολυμβητήριο και σειρά μικρών και μεγάλων έργων που στοιβάζονται στο σεντόνι του τεχνικού προγράμματος περιμένουν να δημοπρατηθούν και να εκτελεστούν.

Μήπως τα αφήνει ο Δήμαρχος και αντιδήμαρχος έργων για το τελευταίο έτος της θητείας του προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του δημότη με δήθεν έργα που ο ίδιος σχεδίασε ;

ΥΓ. Πληροφορίες της στήλης κάνουν λόγο για απώλεια των παιδικών χαρών από το πράσινο ταμείο αφού ποτέ δε στείλατε τα απαιτούμενα έγγραφα. Συγχαρητήρια.
Όπως συγχαρητήρια σας αξίζουν και για τους χαμένους υπόγειους κάδους που ποτέ δεν τρέξετε τον απαιτούμενο φακελο επίσης από το πράσινο ταμείο..

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση