Με το δεξί στην Ντόχα η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε με 6-3, 6-3 την Αν Λι στον 2ο γύρο του Qatar Open και θα παίξει για μια θέση στα προημιτελικά με την Τζέσικα Πεγκούλα

Στους “16” του Qatar Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε στην πρεμιέρα της στον 2ο γύρο με 6-3, 6-3 της Αμερικανίδας Αν Λι και θα παίξει για μια θέση στους “8” στο 1000αρι της Ντόχα με την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα. 

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στο Νο6 του ταμπλό και στην ίδια πλευρά με την Μπαντόσα, την Σαμπαλένκα και την Σβιόντεκ. 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ, η Μαρία Σάκκαρη θα πιέσει το σερβίς της Λι και θα το “σπάσει” στο 3ο γκέιμ με μπρέικ (2-1).

Με υπομονή θα κρατήσει το σερβίς της και θα… χτυπήσει στο φινάλε. Με νέο μπρέικ θα κλείσει το σετ στο 6-3 και θα σερβίρει πρώτη στο 2ο.

Η Αμερικανίδα θα την αιφνιδιάσει και θα φτάσει σε τριπλό μπρέικ πόιντ! Η Ελληνίδα θα τα σβήσει και τα 3 και θα προηγηθεί με 1-0. Η Λι θα σβήσει με την σειρά της μπρέικ πόιντ της Σάκκαρη αλλά η Μαρία θα επιμείνει και με μπρέικ πάει στο 2-0!

Η Λι θα πάρει πίσω το μπρέικ για να μειώσει σε 1-2 και με νέο μπρέικ θα φτάσει στο 2-3.  Εκεί η Σάκκαρη εκνευρισμένη σπάει την ρακέτα της αλλά μετά… σπάει το σερβίς της αντιπάλου της.

Διπλό μπρέικ πόιντ για την Σάκκαρη η οποία με μπρέικ θα ισοφαρίσει σε 3-3. Νέο μπρέικ από την Μαρία για το 5-3 και θα κλείσει το παιχνίδι στο σερβίς της με το 2ο ματς πόιντ. 

Πηγή:protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση