Αιτωλοακαρνανία: 22χρονος συνελήφθη με εκρηκτικούς μηχανισμούς και ναρκωτικά (εικόνα)

Σεσημασμένος για παράνομη οπλοφορία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι ο 22χρονος που συνελήφθη σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, εκρηκτικές ύλες, πυροκροτητές, μαχαίρια, και ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, χθες το απόγευμα (23/2), αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγρινίου, πραγματοποίησαν έλεγχο, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρόνος, με συνεπιβάτες άλλους δύο φίλους του, όπου βρήκαν μεταξύ άλλων 198 γραμμάρια κάνναβης, ένα ξιφίδιο και ένα μαχαίρι. 

Ο νεαρός σύμφωνα με την αστυνομία οδηγούσε μεθυσμένος το αυτοκίνητό του.

Σε έρευνα που ακολούθησε, από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, στο σπίτι της γιαγιάς του 22χρονου, σε χωριό της Μακρυνείας, βρέθηκαν 846 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί τυλιγμένοι με μονωτική ταινία, που περιείχαν άγνωστη εκρηκτική ύλη, πυροκροτητή και έφεραν προσαρμοσμένο βραδύκαυστο φυτίλι, 497 γραμμάρια εκρηκτικής ύλης, τέσσερις πυροκροτητές και 17 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση