Θεσσαλονίκη: Κηδεύονται σήμερα η μητέρα και τα δύο παιδιά της που πέθαναν στο φλεγόμενο σπίτι

Αυλαία στην τραγωδία που συγκλονίζει από χθες τη Θεσσαλονίκη, με μια μητέρα να χάνεται μαζί με τα παιδιά της, από φωτιά που εκδηλώθηκε στη μονοκατοικία τους. Τραγική φιγούρα ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων…

Με τις κηδείες της 32χρονης μητέρας και των δύο παιδιών της, ηλικίας 12 και 8 ετών, πέφτει η αυλαία της οικογενειακής τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη. Το τέλος της Μαρίας που ήταν η μητέρα και των δύο παιδιών της, του Γιάννη και της Λυδίας ήταν φρικτό. Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες τη νύχτα στο σπίτι που έμεναν στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, τους εγκλώβισε στη μονοκατοικία και από τη στιγμή που έπεσε η οροφή, εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες είχαν για να διαφύγουν και να ζήσουν.

Τραγική φιγούρα τις τελευταίες ώρες ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων. Εκείνος γλίτωσε επειδή ως επαγγελματίας οδηγός ήταν εκτός Θεσσαλονίκης. Ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την ανείπωτη τραγωδία και επέστρεψε. Οι αντιδράσεις του, λίγο πριν τις κηδείες των δικών του ανθρώπων συγκλονίζουν. Ένας άνθρωπος που έχασε τα πάντα ενώ ήταν μακριά. Η γυναίκα του βρέθηκε απανθρακωμένη πίσω από την εξώπορτα του σπιτιού και τα παιδιά του, επίσης απανθρακωμένα και αγκαλιασμένα στο παιδικό δωμάτιο.

Οικείοι της οικογένειας κάνουν λόγο για ένα νέο ζευγάρι που ξεκινούσε τώρα τη ζωή του, αγόρασαν και ανακαίνισαν το καλοκαίρι το σπίτι τους και ζούσαν μια ήρεμη ζωή με τα δύο παιδιά τους. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στη 01.40 τη νύχτα της Πέμπτης (24-02-2022) από σόμπα και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλη την κατοικία. Εκείνα τα δραματικά λεπτά, κανένας δεν μπορούσε να τους βοηθήσει. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, αλλά όταν οι Πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο ήταν αργά.

Οι κηδείες των θυμάτων θα γίνουν το απόγευμα, με στενούς συγγενείς τους, να ανεβαίνουν από χθες τον δικό τους Γολγοθά.

Λόγια παρηγοριάς αυτές τις ώρες δεν μπορούν να βρεθούν γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

Πηγή: newsit.gr, MEGA

Visited 3 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση