Κέντρο Υγείας Αιτωλικού: Έκοψαν κάγκελα και τα τοποθέτησαν στον εξωτερικό χώρο

Μια περίεργη «επίσκεψη» δέχθηκε εχθές βράδυ 24/02/2022 και ώρα 22:00 το Κ.Υ Αιτωλικού καθώς το χώρο επισκέφθηκαν δυο αστυνομικοί του τμήματος Αιτωλικού οι οποίοι ενημέρωσαν τους εφημερεύοντες γιατρούς ότι στο πλαϊνό μέρος του κτιρίου «άγνωστοι» έκοψαν τα κάγκελα και τα τοποθέτησαν στον εξωτερικό χώρο .

Το θέμα γνωστοποιήθηκε στην Αστυνομία μετά από  ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε από περίοικο ο οποίος ανέφερε ότι είδε  κάποιους ΡΟΜΑ να κόβουν τα κάγκελα και να τα τοποθετούν εκτός του χώρου του Κ.Υ ώστε να τους είναι εύκολο να τα πάρουν. Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση αλλά δεν πρόλαβαν  να τους πιάσουν. Τη συγκεκριμένη, δε, στιγμή οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, που εφημέρευαν, ασχολούταν με κάποιο έκτακτο ιατρικό περιστατικό.

Πρόκειται για συχνό φαινόμενο απόπειρας κλοπής στο χώρο διότι ,κατά καιρούς , έχει κλαπεί πετρέλαιο, σχάρες αποχέτευσης , κάδοι σκουπιδιών κ.ά

Οι εφημερεύοντες ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς  τα βράδια έχουν συχνές και επικίνδυνες, για τους ίδιους, επισκέψεις  με άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών, αλλοδαπούς αγνώστου προέλευσεως  με αποτέλεσμα να δυσχεραίνει η εργασία τους.

Ως διευθυντής  του Κ.Υ Αιτωλικού οφείλω να ευχαριστήσω τόσο την Αστυνομία Αιτωλικού για την ενημέρωση και την άμεση παρέμβασή τους όσο και τον Άγνωστο περίοικο που τους ειδοποίησε.

Ζητώ όμως την Στήριξη  και προστασία της Εισαγγελίας και  της Αστυνομίας , καθώς και της 6ης ΥΠΕ ώστε να  μεριμνήσει  για τη φύλαξη του Κ.Υ , διότι η μόνη φύλακας που υπάρχει είναι σε αναρρωτική άδεια με αποτέλεσμα τη νύχτα να μένει αφύλακτο  και εκτεθειμένο παρότι   καλύπτει μια πολύ μεγάλη γεωγραφική ακτίνα με πάνω από 40.000 κατοίκους.

Ο Διευθυντής του Κ.Υ Αιτωλικού

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης

ΠΗΓΗ: nafpaktianews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση