Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Xεριών Εργartρια» της Ίνας Καραγέωργου στο Μεσολόγγι

Παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Πολιτισμού & Τουρισμού, Νίκου Κοροβέση , Υποδομών & Έργων, Αθανάσιου Μαυρομμάτη και με χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Βιώσιμης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Λάμπρου Δημητρογιάννη  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Xεριών Εργartρια» της Ίνας Καραγεώργου στο Κτίριο Χρυσόγελου, την Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022.

  • Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρογιάννης  στο χαιρετισμό του  η διοργάνωση της εικαστικής έκθεσης στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου συμβάλει στη μεγιστοποίηση του Πολιτιστικού αποτυπώματος, συνδυάζοντας καινοτομία και ποιότητα, ενώ ταυτόχρονα προβάλει και αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά, ενισχύοντας την αισθητική παιδεία στην Τοπική Κοινωνία.

Από την πλευρά του ο κ.  Κοροβέσης δήλωσε ότι  «με ποιοτικές συνεργασίες σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε πολιτιστική πτυχή της Π.Δ.Ε. Η έκθεση της Ίνας Καραγέωργου αποτελεί το επισφράγισμα της πρόθεσης του Τομέα Πολιτισμού να δώσει βήμα στους καλλιτέχνες να εκφραστούν».

Την παρουσίαση της έκθεσης πραγματοποίησε η συνεργάτιδα του Τομέα Πολιτισμού της Π.Δ.Ε.-Π.Ε. Αιτ/νίας, Σοφία Λαναρά, ενώ η αφήγηση έγινε από τον εκπαιδευτικό Δημήτριο Δραγκανά. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την μουσική επιμέλεια του αρχιμουσικού Δημήτριου Μανωλάτου και μέλη της φιλαρμονικής «Ιωσήφ Ρωγών».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 31 Μαρτίου 2022 και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς επίσης Κυριακή, κατά τα ώρες  10.30- 13.30.

ΠΗΓΗ: antenna-star.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση