Σκάει… βόμβα με Κριχόβιακ στην ΑΕΚ!

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ βρίσκεται η ΑΕΚ, που μοιάζει έτοιμη να κάνει μια τεράστια μεταγραφή με φόντο τα Playoffs.

Σε πολύ καλό δρόμο για να προχωρήσει σε μια τεράστια μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ! Σύμφωνα με όσα αναπαράγουν οι Πολωνοί και επιβεβαιώνεται από τους κιτρινόμαυρους, η Ένωση βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γκρέγκορζ Κριχόβιακ για να τον κάνει δικό της.

Η ΑΕΚ μετά από προσωπική εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη προχωράει την υπόθεση παρά το ιδιαίτερα υψηλό κασέ του (3 εκατ. ευρώ) αφού εκμεταλλεύεται τον ειδικό νόμο της FIFA για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες και μπορούν να αποχωρήσουν.

Ο 32χρονος χαφ φορούσε τη φανέλα της Κράσνονταρ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και πλήρωσε το ποσό των 4 εκατ. ευρώ στην Λοκομοτίβ Μόσχας. Ο Πολωνός μέσος έχει περάσει στην σπουδαία καριέρα του από την Παρί Σεν Ζερμέν, την Γουέστ Μπρομ, τη Σεβίλλη, τη Ρεμς και την Μπορντό, ενώ είναι 86 φορές διεθνής με τη χώρα του.

Ο Κριχόβιακ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στο «6» όσο και στο «8», ενώ ο ίδιος σε επικοινωνία του με τους ανθρώπους της Ένωσης έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει και την… ανυπομονησία του να παίξει, λέγοντας χαρακτηριστικά «Φέρτε με και παίζω και αύριο».

Την ίδια ώρα, από την ΑΕΚ θα γίνει η προσπάθεια να διατηρηθεί ο Κριχόβιακ στο ρόστερ και για την επόμενη σεζόν εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση