Ο Εργολάβος 35

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

κ. Πρόεδρε της ΔΕΥΑΜ φτιάξτε πρώτα τις ζημιές και μετά να κάνετε τις διακοπές του νερού στους δημότες….

Πριν λίγες μέρες είχαμε διακοπή νερού στα χωριά των Οινιάδων και το μόνο που ακούσαμε από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ ήταν ότι δεν πληρώνουν οι δημότες.

Ενώ έξω από το γήπεδο της Γουριάς το νερό τρέχει εδώ και δέκα ημέρες με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας πεζός να προσεγγίσει τον χώρο του Γηπέδου.


Κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε να πάει να φτιάξει την ζημιά και να σταματήσει την διαρροή νερού, ο πρόεδρος της Κοινοτητας το γνωρίζει; ή οι Διοικούντες του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ ρίχνουν το βάρος στην ανύπαρκτη αγροτική οδοποιία.

Δύο δυνατές υποψηφιότητες για τον Δημαρχιακό Θώκο

Τα μυστικά δείπνα άρχισαν να πυκνώνουν στο δήμο μας.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι άρχισαν πλέον να φτιάχνουν τους στενούς πυρήνες κλείνοντας τους πρώτους υποψήφιους τους.


Ο Σπύρος Βασιλείου έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να είναι δυνατός στις Οινιάδες και το Αιτωλικό και έρχεται δυνατός στην έδρα του δήμου.


Ο Νίκος Μπαλαμπάνης έχει καθημερινά ραντεβού και κλείνει συνεχώς αξιόλογα άτομα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του.
Από ότι φαίνεται οι μήνες που θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα θα είναι θερμή σε ότι έχει σχέση με τα δημοτικά δρώμενα…

κ. Πρόεδρε του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Π. Μεσολογγίου, οι γιορτές εξόδου πλησιάζουν…. Ποια είναι η προετοιμασία;

Ένας μήνας πριν τις γιορτές εξόδου και 15 μέρες πριν την έναρξη των εκδηλώσεων αυτών και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεσολογγίου, το πρόγραμμα και οι συμμετοχές αυτών που θα παρελάσουν.

Αν κρίνουμε από την γιορτή της Μάχης του Ντολμά, βλέπουμε να γινόμαστε ρεζίλι πανελλαδικώς.

Πληροφορίες μας λένε ότι οι συμμετοχές δεν είναι ικανοποιητικές και υπάρχει δυσαρέσκεια από συλλόγους που θέλουν να συμμετάσχουν από αλλά μέρη της Ελλάδας.

Κύριε πρόεδρε του Πνευματικού Κέντρου οι γιορτές εξόδου είναι η εξωστρέφεια του Δήμου και όχι μόνο!

Ο πήχης από προηγούμενες δημοτικές αρχές είχε φτάσει στα ύψη. Μην καταστρέψετε και αυτόν τον θεσμό! Τον χρεώνεστε αποκλειστικά εσείς και οι συνεργάτες σας.

Γιατί δεν δίνετε στην δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή; Υπάρχει σχεδιασμός ή μόνο προχειρότητα που θα δυσφημίσει το Μεσολόγγι;

Σε λίγες μέρες θα είμαστε εδώ να το διαπιστώσουμε και μακάρι να βγούμε ψεύτες!

Με ρυθμούς χελώνας προχωράνε τα έργα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσολογγίου

Η δημοτική αρχή και το Πνευματικό Κέντρο έχουν ασχοληθεί καθόλου με το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Πριν παρά πολλούς μήνες κ.Δήμαρχε φωτογραφιζόσασταν σε κάποιες τρύπες από άνοιξε μηχάνημα κάποιου εργολάβου.

Οι τρύπες έχουν παραμείνει εκεί και το έργο έχει βαλτώσει. Η ομάδα της πόλης μας, Ο Χαρίλαος Τρικούπης έχει πάρα πολλές πιθανότητες του χρόνου να ξαναπαίξει στην Α1 κατηγορία.

Αυτή τη φορά δεν θα έχετε καμία δικαιολογία, πού θα οδηγησετε την ομάδα μας να αγωνίζεται τα εντός έδρας παιχνίδια σε άλλη πόλη ( Αγρίνιο).

Το αποτέλεσμα αυτό θα είναι ολέθριο για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αλλά και της Πόλη του Μεσολογγίου, που θα δεχόταν πάρα πολλούς επισκέπτες στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Τι θα κάνετε για το κτήριο του πρώην ΚΕΚ στο Νεοχώρι κ. Γούργαρη;

κ. Γουργαρη τι γίνεται με το κτίριο που βρίσκεται στην είσοδο του Νεοχωρίου ( πρώην ΚΕΚ).

Όταν το παρέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή ήταν ένα στολίδι, σήμερα έχει καταντήσει στέκι παραβατικών ατόμων και έχει εγκαταλειφθεί από την δημοτική αρχή πλήρως.

Τι σκέφτεστε να κάνετε ως εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής κ. Αντιδήμαρχε; Θα το αφήσετε στο έλεος των παραβατικών ατόμων; ή θα ξανά φτιάξετε κάτι χρήσιμο για την νεολαία του Νεοχωρίου…;

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Θα μείνει στην Ιστορία της Πόλης…

Ο νέος πρόεδρος του λιμενικού ταμείου γνωρίζει κάτι για το πρόστιμο που δέχθηκε το νομικό πρόσωπο που διοικεί για τον λόγο<< ότι δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες στις πλαζ του δήμου μας>> Παρεπιπτόντως ο προηγούμενος πρόεδρος το γνώριζε…. Γι’αυτό έφυγε!

Υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας, ζήτησε την στήριξη αιρετού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και η απάντηση που έλαβε: τείνω προς τα εσένα…

Ο Χρήστος και ο Χρήστος την έκαναν την δουλειά και πάλι… Πρώτα με τους κυβόλιθους και έπειτα, θα δείτε σε λίγες ημέρες…

Τελικά ο αντί Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ παραιτήθηκε Ναι ή Όχι; και αν ναι… Ποιός ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου στην ΔΕΥΑΜ κ. Λύρο;

Ζυμώσεις ξεκίνησαν στο ΚΙΝΑΛ για την κατάρτηση του ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με νέα και άφθαρτα πρόσωπα… Απ’ότι φαίνεται η έδρα στην Αιτωλοακαρνανία θα αλλάξει χέρια…

Τέλος έρχεται ο εκλεκτός

Καλό βραδάκι, ανανεώνουμε ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή…

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση