Πρόστιμο 217,3 τρισεκατομμύρια ευρώ από τους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς στη Βουλή -Δείτε το έγγραφο

 720 δισεκατομμύρια ευρώ πρόστιμο για κάθε βουλευτή.

του Γιώργου Λυκουρέντζου

Εξώδικο των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών με το οποίο καλούν τη Βουλή να πληρώσει πρόστιμο ύψους 217,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ επέδωσε στο Κοινοβούλιο δικαστικός επιμελητής.

Την είδηση αποκάλυψε το πρωί στα Νέα η στήλη “Πανδώρα” του Στέφανου Κασιμάτη επισημαίνοντας ότι το εξώδικο το οποίο φέρει ημερομηνία 3/3/2022 επιδόθηκε στη Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής και πρωτοκολλήθηκε κανονικά.

Το real.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας το έγγραφο σύμφωνα με το οποίο δίνεται στη Βουλή και email επικοινωνίας για τις λεπτομέρειες της εξόφλησης ή της ρύθμισης αν δεν επιθυμεί να πληρώσει το πρόστιμο εφάπαξ.

Σύμφωνα με τον πίνακα χρεώσεων των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών το πρόστιμο των 217.356.450.000.000, 00 ευρώ επιμερίζεται ως ακολούθως:

-51.690.000.000 ευρώ για οφειλή του άρθρου 4 του πίνακα χρεώσεων και αφορά σε οποιαδήποτε επίταξη , απαλλοτρίωση , παραχώρηση Ελληνικής γης, ακινήτου , ή πράγματος για μόνιμη ή προσωρινή εγκατάσταση – φιλοξενία σε μη Έλληνα Αυτόχθονα Ιθαγενή χωρίς την Έγγραφη Συναίνεση των ΚΥΡΙΩΝ

-101.657.000.000 ευρώ για οφειλή του άρθρου 8 του πίνακα χρεώσεων και αφορά σε απόκρυψη ή άρνηση του Διαχειριστή – Αντιπροσώπου να παραδώσει Αναλυτική Λογιστική των περιουσιακών στοιχείων της Εθνικής και Ιδιωτικής Περιουσίας στον ΚΥΡΙΟ

-571.174.500.000.000 ευρώ για οφειλή του άρθρου 14 του πίνακα χρέωσεων και αφορά σε παραχώρηση Ελληνικής Ιθαγένειας σε αλλοδαπό πρόσωπο χωρίς την προσκόμιση εξετάσεως DNA βάσει της οποίας θα αποδεικνύεται ότι φέρει τα κυρία χαρακτηριστικά του DNA των ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. Σύμφωνα με το εξώδικο πρόκειται για 663 ελληνοποιήσεις .

Το ανωτέρο ποσό φτάνει στα 724 δισεκατομμύρια ευρώ , με δεδομένο όμως ότι αφορά σε κάθε βουλευτή ξεχωριστά το τελικό πρόστιμο για τη Βουλή φτάνει στα 217 τρισεκατομμύρια. Σημειώνεται μάλιστα ότι δικαιούχοι φέρονται 1723 άτομα, μέλη προφανώς της Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών.

Κατόπιν των ανωτέρω υψηλόβαθμη κοινοβουλευτική πηγή σημείωσε πως οι κρατήσεις στις αποζημιώσεις των βουλευτών είναι μονόδρομος προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για το πρόστιμο. Οι ίδιες πηγές σημείωναν επίσης ότι θα ζητηθεί η ανοχή των Κυρίων καθώς με βάση πρόχειρους υπολογισμούς θα χρειαστούν περίπου δύο εκατομμύρια χρόνια για να συγκεντρωθεί το ποσό.

Δείτε το έγγραφο

ΠΗΓΗ: real.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση