Στο Αγρίνιο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης (φωτο & video)

Στο Αγρίνιο βρέθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου.

Ο κ. Παπαθανάσης επισκέφτηκε το Αγρίνιο στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων – Βιομηχανιών Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου, που είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρχικά ξεναγήθηκε στους χώρους του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, επισκέφθηκε τις υπηρεσίες και στη συνέχεια συνομίλησε με το προσωπικό.

«Επιδιώκουμε να στηρίξουμε την περιφερειακή ανάπτυξη» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπαθανάσης και συνέχισε:

«Η Δυτική Ελλάδα στο παρελθόν υπολείπετω από τις υπόλοιπες περιφέρειες στα αναπτυξιακά σχέδια. Μάλιστα, από τα στοιχεία που έχουμε στον τελευταία Αναπτυξιακό Νόμο ήταν πολύ χαμηλά. Σήμερα, με ιδιαίτερα αυξημένα ποσοστά θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την εγκατάσταση, λειτουργία και ίδρυση επιχειρήσεων που θα δημιουργήσουν περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Αυτό το οποίο θέλουμε εδώ στην περιοχή είναι να δούμε επιχειρήσεις, να δούμε νέες θέσεις εργασίας, να μπορέσουν οι νέες και οι νέοι να μείνουν στον τόπο τους, να δουλεύουν κοντά στις οικογένειες τους. Αυτή είναι η προσπάθεια μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παπαθανάσης.

Οι δηλώσεις του κ. Παπαθανάση:

ΠΗΓΗ: karvasaras.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση