«Ήθελε να δίνει μόνη τα φάρμακα στο παιδί της»: Αποκαλυπτική μαρτυρία για την Πισπιρίγκου

Μία σοβαρή μαρτυρία από μία νοσηλεύτρια του Ωνάσειου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, παρουσίασε το «Φως στο Τούνελ». Η νοσηλεύτρια αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά στα οποία ήταν μάρτυρας και της έκανε εντύπωση.

«Όταν πρωτοήρθε το παιδί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η μητέρα έκανε φασαρία και καυγά με τις νοσηλεύτριες, δεν ήθελε να δίνουν οι νοσηλεύτριες τα φάρμακα στο παιδί. Συγκεκριμένα στον διάδρομο έγινε καυγάς, η νοσηλεύτρια της είπε ότι “είναι δικιά μου υποχρέωση και στη βάρδια μου να δώσω τα φάρμακα στα παιδιά”.

Εκείνη είπε ότι γνωρίζει πολύ καλύτερα το παιδί της και ότι θα ήθελε να του δίνει μόνο εκείνη τα φάρμακα» ανέφερε η νοσηλεύτρια. Το δεύτερο περιστατικό συνέβη όταν η Τζωρτζίνα πήγε στο νοσοκομείο για να βάλει τον απινιδωτή.

«Επέμενε, επειδή έλεγε είχε χάσει δύο παιδιά ξαφνικά. Ο γιατρός ευαισθητοποιήθηκε και της είπε ότι το μόνο που μπορώ να κάνω, εφόσον έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις και δεν βρίσκουμε πρόβλημα, να βάλουμε απινιδωτή στο παιδί, το οποίο κάνει καταγραφεί εάν το παιδί έχει συγκοπικό επεισόδιο» είπε.about:blank

Και συμπλήρωσε: «Μου έκανε εντύπωση όταν βγήκε το παιδί από την αίθουσα που έβαλε τον απινιδωτή. Είδα μία ψυχρή μητέρα. Το παιδί βγήκε σε άσχημη κατάσταση, έκανε εμετό και έκλαιγε. Είδα την Ρούλα να είναι αδιάφορη έως ψυχρή, με ένα βλέμμα απλανές και μου έκανε εντύπωση…».

Απάντηση στις αιχμές που άφησε εναντίον του η Ρούλα Πισπιρίγκου, ότι θα στηρίξει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για να μην οδηγηθεί εκείνος στη φυλακή, έδωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο σύζυγός της.

«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν»

«Θέλω να τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της οδύνης για τον χαμό των τριών παιδιών μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, ενώπιον των αρμοδίων. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», ανέφερε μέσω δήλωσής του ο Μάνος Δασκαλάκης. 

«Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή»

Οι εν λόγω δηλώσεις έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πεθερό της και πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του, όπου τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι έξω (δηλαδή εκτός φυλακής) και να έχει δουλειά. Μου είπε ”και τι θέλεις να κάνω; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;”, είπε χαρακτηριστικά η 33χρονη, μιλώντας στο Star. 

Η μητέρα των τριών κοριτσιών για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της μέσα από τη ΓΑΔΑ ανέφερε -σύμφωνα πάντα με την ίδια- ότι ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε «εγώ θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω», κάτι που δεν της δίνει ικανοποίηση. «Με έδιωξαν από τη δουλειά» της είπε για να τον ρωτήσει: «Σοβαρολογείς;». Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και εκείνον να της απαντά «κι εγώ τι να κάνω;».

Επιπλέον, είπε χαρακτηριστικά: «Μίλησα με τον Μάνο σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα λέει να μου δίνει».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν την σκέφτεται που είναι στην φυλακή: «Ούτε καν. Εδώ του είπα αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει και μου είπε: “Είσαι με τα καλά σου θα περάσω εγώ από όλα τα κανάλια και να δουν ότι έρχομαι να σε δω;”».

Πηγή: realnews.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση