Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Νεκρή μία γυναίκα – BINTEO & ΦΩΤΟ

Νεκρή η μια από τις δύο γυναίκες από την εκτροπή σε στροφή στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Μεγάλη και πολύ δύσκολη επιχείρηση για την ανάσυρσή τους.

Δύο ηλικιωμένες αδελφές 84 και 91 ετών, τα ίχνη των οποίων εξαφανίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (2/4), αναζητούσαν αστυνομία και πυροσβεστική στην περιοχή της Λαμίας, όπου είχε δοθεί το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων και συγκεκριμένα κοντά στην Αγριλιά.

Τελικά τα μεσάνυχτα, άνδρες της Τροχαίας Λαμίας παρατήρησαν ροδιές στο οδόστρωμα στο 11ο χλμ της ε.ο. Λαμίας – Δομοκού πριν τα δίδυμα πρατήρια και εντόπισαν το πράσινο passat στο οποίο επέβαιναν οι δύο ηλικιωμένες, στο γκρεμό.

Δείτε το πρώτο βίντεο από τον εντοπισμό του αυτοκινήτου στον γκρεμό:

Από την 7η ΕΜΑΚ στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρσή τους, με επικεφαλής το Διοικητή της Χρήστο Πλουμάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν την 84χρονη οδηγό τραυματισμένη, ενώ δυστυχώς η αδερφή της ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο Συντονιστής Πυροσβεστικής Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας Υποστράτηγος ΠΣ Δημήτρης Καρασαββίδης, καθώς και ο Περιφερειακός Διοικητής Στερεάς Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος.

Δείτε βίντεο από την επιχείρηση ανάσυρσης και τι είπε στο LamiaReport ο Υποστράτηγος ΠΣ Δημήτρης Καρασαββίδης.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν και πολλές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Δημήτρης Φούρλας.

Δείτε φωτογραφίες….

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση