Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκάλυψη-«φωτιά» για τα τηλεφωνήματα που έκανε ενώ πέθαινε η Τζωρτζίνα

Η νέα αποκάλυψη επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε νέα αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου την 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας προχωρά ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίο έχει στην κατοχή του το περιεχόμενο των τηλεφωνημάτων που έκανε η μητέρα της 9χρονης την ώρα που εκείνη πέθαινε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Βήμα της Κυριακής η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις σε γιατρό της Πάτρας με τον οποίο συζητούσε σχεδόν τυπικά και αδιάφορα για τον χαμό της Τζωρτζίνας προεξοφλώντας στην ουσία τον θάνατο του παιδιού της, την ώρα που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν την 9χρονη.

Πρόκειται για τηλεφωνήματα που έγιναν στις 29 Ιανουαρίου 2022, την ώρα που η Τζωρτζίνα άφηνε την τελευταία της πνοή και ενώ γίνονταν οι απεγνωσμένες προσπάθειες από τους γιατρούς για τη σωτηρία της. Όπως μεταδόθηκε στο MEGA η Ρούλα Πισπιρίγκου την ίδα ώρα επικοινωνούσε με γιατρό στην Πάτρα, στον οποίο τηλεφωνούσε διαρκώς και τον οποίο χωρίς συγκινησιακή φόρτιση τον ενημέρωνε ότι η Τζωρτζίνα είχε χάσει τη ζωή της.

Όπως επισήμανε ο αστυνομικός συντάκτης αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να είχε γίνει σε άλλη φάση, ουδέτερη και όχι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη ζωή του παιδιού.

Στο ίδιο δημοσίευμα παρουσιάζονται και τα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει από την έρευνα και τα νέα στοιχεία που σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς η ιστοπαθολογική εξέταση στην Τζωρτζίνα δεν εντόπισε οποιοδήποτε παθολογικό αίτιο, αλλά προσδιορίζει ότι το κοριτσάκι απεβίωσε από κάποιον εξωγενή παράγοντα, από πιθανότατη χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.

ΠΗΓΗ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1306338/royla-pispirigkoy-apokalypsi-fotia-gia-ta-tilefonimata-poy-ekane-eno-pethaine-i-tzortzina

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση