Πανικός στη Μονεμβασιά: Χτύπησε μηχανή, παρέσυρε για 200 μέτρα και σκότωσε τους δύο αναβάτες

Σοκ στην περιοχή το βράδυ του Σαββάτου – Χτύπησε την μηχανή παρέσυρε τον έναν αναβάτη για 200 μέτρα και επέστρεψε και παρέσυρε για άλλα 150 μέτρα και τον άλλον – Ο οδηγός ήταν σε αμόκ και εμβόλισε περιπολικό που προσπάθησε να τον σταματήσει

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην Μονεμβασιά, με έναν οδηγό να παρασέρνει με το όχημά του μία μηχανή με δύο επιβάτες παρασέρνοντας τον έναν από αυτούς για 200 μέτρα σκοτώνοντάς τον και στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Όπως μετέδωσε το ertnews.gr, η σύγκρουση έγινε αντιληπτή και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τον αφιονισμένο οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ χωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, πολίτες της περιοχής ήταν αυτοί που έντρομοι κάλεσαν την άμεσο δράση με τους αστυνομικούς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν ανέφερε το spartanews.gr διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, κ. Χρηστάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των άτυχων ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση