Πάτρα: Εκπυρσοκρότησε το… καινούργιο του όπλο, καθώς το έδειχνε στον φίλο του

Μεταφέρθηκε τραυματισμένος από τη σφαίρα στο Νοσοκομείο Ρίου, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται σε  κυκλώματα της νύχτας – Οι υπόλοιποι φίλοι, μαζί και ο κάτοχος του όπλου, εξαφανίστηκαν για να μην εντοπιστούν από τις αρχές

Γνωστός στις αρχές από την συμμετοχή του στα κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην Πάτρα είναι ένας αλβανικής καταγωγής άνδρας που τραυματίστηκε από σφαίρα πυροβόλου όπλου στο πατάρι μιας καφετέριας της πόλης, όπου καθόταν μαζί με άλλα τρία άτομα, όταν εκπυρσοκρότησε και τραυματίστηκε ο ένας από αυτούς!

Ο κρότος του πυροβολισμού, το βράδυ της Παρασκευής, σκόρπισε πανικό στους θαμώνες του καταστήματος που ήταν κατάμεστο και άδειασε εν ριπή οφθαλμού! Στη συνέχεια ο τραυματίας μεταφέρθηκε έξω από δύο μέλη της παρέας, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου οι φίλοι του τον άφησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν! 

Όπως διαπιστώθηκε, φέρει ένα διαμπερές τραύμα στον μηρό και ένα ξώφαλτσο στο χέρι και νοσηλεύεται χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι ο ένας από την παρέα έδειχνε στους άλλους ένα όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε την ώρα που το περιεργαζόταν. Όμως, δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του κατόχου του όπλου. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ψευδή κατάθεση, όμως λόγω της νοσηλείας του αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Πάντως, έχει μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση, όχι μόνο για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και για άλλες υποθέσεις. Μια από αυτές, αφορά στην πυρπόληση του αυτοκίνητου της συντρόφου του από άγνωστο, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον κάτοχο του όπλου, ο οποίος έχει καταγραφεί σε οπτικό υλικό από την κάμερα της καφετέριας, να μην φεύγει αμέσως μετά τον πυροβολισμό, αλλά να ψάχνει και να βρίσκει τον κάλυκα της σφαίρας!

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση