Κρήτη: Αιματηρό επεισόδιο στην Επισκοπή Χερσονήσου – Πήγε να κλέψει λάδι και τον πυροβόλησαν

Ηλικιωμένος πυροβόλησε τον 35χρονο, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να κλέψει λάδι – Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον 35χρονο πριν τον πυροβολήσει

«Συναγερμός» σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης σε ΕΚΑΒ και ΕΛ.ΑΣ. για πυροβολισμούς στην περιοχή της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ένας άνδρας 35 ετών φέρεται να τραυματίστηκε με καραμπίνα από έναν ηλικιωμένο, σε επεισόδιο που σημειώθηκε κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, όταν ο 35χρονος επιχείρησε να κλέψει λάδι από τον ηλικιωμένο.

Με βάση κάποιες μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε αρχικά από τον 35χρονο και στην συνέχεια ο πρώτος τον πυροβόλησε με καραμπίνα στο χέρι και την πλάτη.

Ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν [ως το θύμα του πυροβολισμού έτρεχε αιμόφυρτο στο χωριό της Επισκοπής για αρκετά μέτρα και τελικά βρήκε καταφύγιο στην εκκλησία.

Κάτοικοι του χωριού κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στην συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, ενώ στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1241609/kriti-aimatiro-epeisodio-stin-episkopi-hersonisou-pige-na-klepsei-ladi-kai-ton-purovolisan/#Echobox=1652182360

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση