Φυλακές Κορυδαλλού: Οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου Ελένης Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκιση της

“Η αλήθεια έλαμψε, δεν το πιστεύω ότι συνέβη σε μένα κάτι τέτοιο” είπε κλαίγοντας η Έλενα Πολυχρονοπούλου η οποία πριν λίγο εξήλθε από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

“Το ξέραμε ότι ήταν από την αρχή αθώα. Δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος ενοχής της. Μηδενίζουμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας” είπε η μητέρα της. Το μοντέλο είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο για συγκατοχή με τον τότε σύντροφο της 8 κιλών κοκαΐνης. Πρόσφατα υπέβαλε αίτημα αντικατάστασης των περιοριστικών όρων το οποίο έγινε δεκτό με τη συμφώνησε γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Η κυρία Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο», λέει η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

H πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, κατηγορούνταν για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της, ωστόσο όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αποφασίστηκε η αποφυλάκισή της.

Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτηση της κας Ελένης Πολυχρονοπούλου, επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγο της Ρ.Δ., γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει η κα Πολυχρονοπούλου συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της. Η κα Πολυχρονοπούλου, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας  και βίντεο από την στιγμή της αποφυλάκισης

ΠΗΓΗ: https://www.dikastikoreportaz.gr/fulakes-korudallou-oi-protes-diloseis-tou-montelou-elenis-poluchronopoulou-meta-tin-apofulakisi-tis/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση