Καρπός ΜεσολόγγιΚαρπός Μεσολόγγι

«Βουτιά» θανάτου από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Τι προηγήθηκε

Messolonghi Voice
1 λεπτά ανάγνωσης

Νεκρός ανασύρθηκε από τη θαλάσσια περιοχή Ρίου – Αντιρρίου, άνδρας που χθες το βράδυ Τρίτη 17/5/2022, «βούτηξε» στο κενό από τη γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης».

Πασιόπουλος ΑΕΒΕ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εμπόριο εμφιαλωμένων νερών & βιοτεχνία παγοκύβων

📞 697 488 8881

✉️ j.pasiopoulos@gmail.com

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» συναγερμός σήμανε όταν αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε τις Αρχές πως νεαρός πήδηξε στη θάλασσα. Ο άνδρας οδηγός αυτοκινήτου που εκινείτο από Αντίρριο με κατεύθυνση την Πάτρα, στο ύψος του δεύτερου πυλώνα της γέφυρας το ακινητοποίησε, βγήκε από αυτό, πέρασε στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και πήδηξε.

Η σορός του εντοπίστηκε από φέρι μποουτ που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στην πορθμειακή γραμμή. Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας ο νεαρός εμφανίζεται ως κάτοικος Χολαργού Αττικής.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών. Το περιστατικό σημειώνεται λίγες ημέρες μετά τη μοιραία πτώση άνδρα από τη γέφυρα που παραμένει αγνοούμενος, καθώς οι πολυήμερες έρευνες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες.

- Advertisement -

ΠΗΓΗ: Μαρία Παπαγιαννακοπούλου – pelop

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Σχολιάστε