Υπονοούμενο για Μωραΐτη στη δήλωση Βαρεμένου για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο απόηχος των εσωκομματικών εκλογών της 15ης Μαΐου συνεχίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που μόλις χθες ανακοίνωσε επισήμως τα ονόματα όσων εκλέγονται στην Κεντρική Επιροπή.

Σήμερα ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος Γιώργος Βαρεμένος (που δεν ήταν υποψήφιος) εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαδικασία δηλώνοντας δικαιωμένος για την εκλογή  στην Κεντρική Επιτροπή τόσο παλαιών αγωνιστών όσο και νεοεισερχομένων, που έχουν όρεξη για συμμετοχή και δράση.

«Αυτοί είναι που πρώτευσαν στην Αιτωλοακαρνανία και περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη», σημειώνει και η αναφορά αυτή σχολιάζετε ποικιλοτρόπως καθώς ο έτερος βουλευτής του κόμματος Θάνος Μωραΐτης είχε εκφράσει ευχαριστίες (με ανάρτηση του) πριν την κομματική ανακοίνωση.

Η δήλωση Βαρεμένου:  

Ήταν μεγάλη μου χαρά η άμεση επαφή με χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν να πλαισιώσουν την νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για αναβάθμιση και αναβάπτιση της προσπάθειας για την μεγάλη αλλαγή. Η αγωνία μου μία: να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.

Νοιώθω δικαίωση, γιατί αυτό για το οποίο προσπάθησα έγινε πραγματικότητα: η εκλογή, δηλαδή, στην Κεντρική Επιτροπή, τόσο παλαιών αγωνιστών όσο και νεοεισερχομένων, που έχουν όρεξη για συμμετοχή και δράση. Αυτοί είναι που πρώτευσαν στην Αιτωλοακαρνανία και περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη.

Τα μέλη που συνέρευσαν για να ψηφίσουν, μας υπέδειξαν ότι ο δρόμος για την αναγέννηση της Ελλάδας μέσα από την αναζωογόνηση της πολιτικής, πρέπει να οδηγήσει μακρυά από την λογική ιδιοτελών μηχανισμών και νοοτροπιών, αυτών δηλ. που καταδίκασαν την χώρα σε πολύπλευρη χρεωκοπία.

Ναι στις ιδέες, τα προγράμματα και την ανιδιοτελή δράση!

ΠΗΓΗ: https://www.agrinionews.gr/yponooymeno-mora-ti-sti-dilosi-varemenoy-tis-ekloges-ston-syriza/

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση