Ο Εργολάβος 45

Καλημέρα φίλες και φίλοι του εργολάβου, σήμερα είναι Κυριακή και όπως έχουμε πει ο Εργολάβος θα είναι εδώ για να σας ενημερώνει για όσα οι άλλοι δεν σας λένε.

Καμία ενέργεια από τον δήμο για την παραλία της Τουρλίδας

Όπως σας επισημάναμε και την προηγούμενη Κυριακή το καλοκαίρι μπήκε Θερμά και στην παραλία της Τουρλίδας δεν έχει γίνει η παραμικρή εργασία.

Οι λουόμενοι ακόμη και σήμερα την επισκέπτονται κατά εκατοντάδες και με το θέαμα που αντικρίζουν η δυσαρέσκεια τους μεγαλώνει και τους οδηγούμε να επισκέπτονται άλλες παραλίες όμορων δήμων όπου είναι έτοιμες για να τους υποδεχθούν.

Κλείνοντας η δημοτική αρχή Λύρου μας αποδεικνύει καθημερινά ότι τρέχει πίσω από τις εξελίξεις καθυστερώντας να υλοποιήσει έργα για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των δημοτών

Με αδιαφανείς διαδικασίες οι προσλήψεις στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Η δημοτική αρχή πίστη στην αδιαφάνεια με τον τρόπο που πραγματοποιεί τις προσλήψεις προσωπικού, παρευρέθηκε και κατέθεσε υπέρ των υπαλλήλων όπου είχε προσλάβει λόγω κόβιντ με αδιαφανείς διαδικασίες ( συγγενείς υποψηφίων, εν δυνάμει υποψήφιοι στις επόμενες δημοτικές εκλογές) και ζήτησε από την δικαιοσύνη να προσληφθούν διότι κατά την δημοτική αρχή καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Αν είναι έτσι κ. Δήμαρχε προκηρύξτε τις θέσεις μέσω ΑΣΕΠ και δώστε την ευκαιρία σε όλους τους δημότες που επιθυμούν και κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα ώστε να προσληφθούν στο δήμο.

ΥΓ Εάν δεν δικαιωθούν οι εργαζόμενοι κ. Δήμαρχε γνωρίζετε ότι το ποσό των 100.000 ευρώ που χρειάζεται για τους 3 μήνες μπορεί να σας καταλογιστεί…. Γιατί οι ενέργειες της δημοτικής σας αρχής είναι παράνομες και μην νομίζετε ότι είστε στο απυρόβλητο…

Τα ψεύτικα τα λόγια τα ΜΕΓΑΛΑ

Δημότης των Οινιαδων ψάχνει απεγνωσμένα την Απόφαση Καθορισμού της Κοίτης του ποταμού Αχελώου καθώς θέλει να εκδοσει Άδεια Δόμησης σε παραποτάμιο κτήμα.

Μάταια όμως καθώς τον ενημέρωσαν από τον δήμο και άλλες υπηρεσιες ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει εκδοθεί πράξη καθορισμου της Κοίτης. Τα ψεύτικα τα λόγια τα ΜΕΓΑΛΑ. Αναμένουμε κύριε δήμαρχε να μας στείλετε την απόφαση ώστε να ενημερωθούν οι δημότες.

Η δυσοσμία από τα σκουπίδια πνίγει τον δήμο.

Το επαναλαμβανόμενο δράμα στο κέντρο του Μεσολογγίου έχει πάλι κορυφωθεί όπως μαρτυρούν και οι εικόνες με τις στοίβες σκουπιδιών.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δέχονται καθημερινά παράπονα των πελατών τους διότι δεν μπορούν να παραμείνουν στο χώρο παρά μόνο ελάχιστα λεπτά λόγω της έντονης δυσοσμίας που υπάρχει στην περιοχή επειδή τα σκουπίδια παραμένουν παραπάνω από 1, 2 ή και περισσότερες ημέρες και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών η δυσοσμία είναι αφόρητη.

Η πλατεία Κένεντι αλλά και άλλες περιοχές του δήμου είναι πλέον υγειονομικές βόμβες που είναι έτοιμες να εκραγούν.

Αινίγματα για δυνατούς λύτες

Ζητείται Λύση

Αλλαγή θα έχουμε μάλλον στην προεδρία σε νομικό πρόσωπο που στεγάζεται στο κέντρο της πόλης… Λέτε να έρθει η ΕΛΠΙΔΑ να μας σώσει…

Δηλώνει ότι θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος…. Στον δρόμο όμως που πηγαίνει φωνάζει Λύρος Λύρος Λύρος… Δεν σε παίρνει στα σοβαρά κανένας και στο τέλος δεν θα κατεβείς ούτε για δημοτικός σύμβουλος….

Οι ζυμώσεις τα ραντεβού και τα μυστικά δείπνα που έχουν σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2023 δίνουν και παίρνουν. Την πρωτιά σε ότι αφορά τα παραπάνω κρατά ο Θανάσης Λύρος ο εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος καθημερινά πραγματοποιεί ραντεβού και συντρώει με εν δυνάμει υποψηφίους δημοτικούς / τοπικούς σύμβουλους.

Ουδεμία ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα που μιλάμε όσο αναφορά για την πυροπροστασία από την πλευρά του δήμου. Κανένας δρόμος δεν έχει ανοίξει… Ευτυχώς που υπάρχει η περιφέρεια και ο Θανάσης Μαυρομμάτης όπου θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στον Αράκυνθο.

Το λιμεναρχείο και το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου θα πρέπει να πραγματοποιεί συχνούς ελέγχους στο λιμάνι Μεσολογγίου ώστε να μην καταλαμβάνονται τα πεζοδρόμια με τραπεζοκαθίσματα από τα καταστήματα και να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν την βόλτα/περίπατο τους.

Γνωρίζετε τις αλχημείες που γίνονται με τις επιχωσεις – μπαζωματα της πλατείας Μπότσαρη; Τι μεθοδεύσεις είναι αυτές για να χρεωθούν κυβικά του έργου της πλατείας στο έργο για το Θεατράκι. Θα ελεγχθούν όλα αυτά. Γιατί κάποια στιγμή γίνεται και παραλαβή στα έργα κ. Δήμαρχε. Προσέξτε…

Ένας μεγάλος έρωτας στην πλατεία Δικαστηρίων ξανά γεννήθηκε μετά από χρόνια… Κυρ…… Οι εργαζόμενοι βλέπουν και σχολιάζουν…. Πολλά και άσχημα τα σχόλια.

36000 ευρώ δόθηκαν από τον δήμο σε γνωστό προμηθευτή για αγορά ηλεκτρικών λαμπτήρων. Απλά ενημερώνουμε ότι το 50% περίπου των ηλεκτρονικών λαμπτήρων του δήμου είναι καμένες… Το που τοποθετήθηκαν οι λάμπες είναι άγνωστο…

Τέλος

Καλό μεσημεράκι, ανανεώνουμε ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση