AHEPA Ναυπάκτου: Συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη κ Τζορτζ Τσούνη

Συνάντηση με τον νέο Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα κ. Τζορτζ Τσούνη πραγματοποίησε το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571”. 

Συγκεκριμένα το Σάββατο 4 Ιουνίου κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης του πρέσβη στη Ναύπακτο, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του τμήματος AHEPA Ναυπάκτου αποτελούμενο από τον αθλητικό διευθυντή της AHEPA Hellas κ Αδάμ Βλαχογιάννη, τον πρόεδρο του τμήματος “AHEPA Lepanto 1571”, κo Άγγελο Σταυρόπουλο και μέλη του Δ.Σ. 

Στον πρέσβη έγινε επίσημη πρόσκληση να παρευρεθεί στο φετινό “AHEPA WORLD CUP 2022” Beach Volleyball tournament που θα πραγματοποιηθεί από 29-31 Ιουλίου στη Ναύπακτο. Δόθηκαν αναμνηστικά δώρα, όπως αθλητικά μπλουζάκια από τoπερσινό τουρνουά beach volley, καθώς και πίνακας ζωγραφικής του γνωστού σουρεαλιστή Ναυπάκτιου ζωγράφου, κ. Αρτινόπουλου Γιάννη, με την απεικόνιση της καστρούπολης της Ναυπάκτου, ως υπενθύμιση για τις ρίζες του.

Κατά τη συζήτηση ο κος πρέσβης εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει τιμητικό μέλος του τοπικού τμήματος “AHEPA Lepanto 1571”, όντας ο ίδιος στο παρελθόν μέλος της οργάνωσης νέων AHEPA στις ΗΠΑ (Son of Pericles). Επιπλέον του γνωστοποιήθηκε η υποψηφιότητα της Ναυπάκτου, ως πόλη φιλοξενίας του επόμενου συνεδρίου της ΑΗΕPA Hellas και απευθύνθηκε πρόσκληση να είναι παρών στις εργασίες έναρξης σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο ίδιος δήλωσε ότι θα ήταν μεγάλη του χαρά να βρεθεί ξανά στη Ναύπακτο για μια τέτοια περίσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας κ. Τσούνης έλκει την καταγωγή του από το χωριό Πλάτανος της ορεινής Ναυπακτίας, από όπου και έχει πλούσιες παιδικές και εφηβικές καλοκαιρινές αναμνήσεις. 

Η πρώτη αυτή συνάντηση χαρακτηρίστηκε ως συνάντηση γνωριμίας και ανανεώθηκε το ραντεβού για το πολύ άμεσο μέλλον. 

πηγή: AHEPA Hellas

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση