Θεσσαλονίκη: 12χρονη κατήγγειλε συγγενή της ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά

Το κοριτσάκι ζήτησε βοήθεια από την δασκάλα της στο σχολείο περιγράφοντάς της όσα βίωνε – ο 73χρονος ασελγούσε σε βάρος της όταν αυτή τον επισκεπτόταν στο σπίτι του μετά το σχολείο

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα κατήγγειλε μια 12χρονη από τη Θεσσαλονίκη που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για το μαρτύριο που βίωνε στα χέρια συγγενικού της προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η ανήλικη αποκάλυψε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά ηλικιωμένος συγγενής της.

Η καταγγελία έφτασε στις αρχές και εκείνες έκαναν το έργο τους. Ο 73χρονος φέρεται ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης όταν αυτή τον επισκεπτόταν στο σπίτι του μετά το σχολείο.

Η 11χρονη από την Κρήτη που εξομολογήθηκε την κακοποίηση 

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, μία αντίστοιχη περίπτωση είχε συγκλονίσει την Κρήτη αλλά και το Πανελλήνιο.  Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης όλα ξεκίνησαν όταν η 11χρονη εκμυστηρεύτηκε στη δασκάλα της τα όσα περνούσε στα χέρια του 58χρονου θείου της και ανάδοχου πατέρα της.

Δυστυχώς για την 11χρονη ο θείος της είναι και ανάδοχος πατέρας της καθώς ο βιολογικός της πατέρας δεν ζει και η μητέρα της δεν είναι σε θέση να την προστατέψει και να την φροντίσει. Όπως καταγγέλλεται μάλιστα, η τελευταία φορά που ασκήθηκε σωματική βία σε βάρος της 11χρονης ήταν πριν από δύο ημέρες δηλαδή στις 14 Φεβρουαρίου, με την δασκάλα να σπεύδει την επόμενη κιόλας ημέρα στην Αστυνομία και να περιγράφει τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η μαθήτριά της.

Με τη σειρά της κατέθεσε και η 11χρονη μαθήτρια παρουσία ψυχολόγου και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ekriti η ανήλικη κατέθεσε ότι ο 58χρονος έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τέσσερις φορές! Οι δύο εκ των τεσσάρων περιπτώσεων που ο 58χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος της ανιψιάς του, έγιναν, όπως καταγγέλλεται από τις 2 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα η ίδια κατήγγειλε ότι ο δράστης έχει προβεί σε σωματική βία σε βάρος της χρησιμοποιώντας τα χέρια του χτυπώντας την σε διάφορα σημεία του σώματός της. 

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1252017/thessaloniki-12hroni-katiggeile-suggeni-tis-oti-tin-kakopoiouse-sexoualika/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1654671256

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση