Κιλελέρ: Καταδίωξαν «ραλίστα» οδηγό με ναρκωτικά

«Ραλίστας» προκάλεσε τροχαίο στην Αχαΐα προσπαθώντας να ξεφύγει από την αστυνομία

Κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές το απόγευμα του Σαββάτου σε μια περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, όταν ένας Έλληνας που οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκε στο σήμα αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. να σταματήσει για έλεγχο και έκανε… “ράλι” με επικίνδυνους ελιγμούς παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες, για να μην συλληφθεί με ναρκωτικά!

Όμως οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον εγκλώβισαν, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης και μία ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια Λάρισας και από εκεί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

“Ραλίστας” προκάλεσε τροχαίο στην Αχαΐα

Δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων να σταματήσει για έλεγχο ένας Έλληνας, ο οποίος έκανε επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθώντας να διαφύγει με το όχημα που οδηγούσε στη νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών, στο ύψος των Σελιανίτικων, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όμως, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές κι έτσι ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Μάλιστα, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ από τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και άρνηση υποβολής σε έλεγχο, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/greece/article/1253717/kileler-katadioxan-ralista-odigo-me-narkotika/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1655106811

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση