Πατέρας δολοφονημένου πρατηριούχου: «Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου, οι βρώμικοι αστυνομικοί ξέρουν»

Λίγες ώρες μετά τη φονική ενέδρα με τα Καλάσνικοφ που έστησαν στον 38χρονο, ο πατέρας του θύματος, Αναστάσιος Μήτσου, στέλνει το δικό του μήνυμα, υποστηρίζοντας αρχικά ότι «η νύχτα σκότωσε το παιδί μου». O πατέρας του 38χρονου εξαπολύει «πυρά» και κατά αστυνομικών, κατηγορώντας τους ότι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και «ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα».

Φονική ενέδρα στον Γέρακα: Το μήνυμα του πατέρα του θύματος
Ακολουθεί το μήνυμα του πατέρα του 38χρονου που δολοφονήθηκε στον Γέρακα (*το iefimerida αφήνει τη σύνταξη και τα ορθογραφικά ως είχαν):

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. 
Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του. 
Οι βρώμικοι Αστυνομικοι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. 
Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμενες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματιας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμποριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. 
Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων. 
Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. 
Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. 
ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. 
Όχι άλλο αιμα από τους στυγνους δολοφονους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας. 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»

Συγγενής 38χρονου στο iefimerida: Τον ζήλευαν γιατί τα είχε καταφέρει
Το iefimerida.gr επικοινώνησε με συγγενή του 38χρονου θύματος, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν είχε σχέση με τα κυκλώματα της νύχτας.

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση