«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Φασούλα

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ αναζητά θέση στο κοινοβούλιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο Παναγιώτης Φασούλας θα κατέβει υποψήφιος στην Α’ Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο πρώην δήμαρχος Πειραιά ετοιμάζεται για το μεγάλο «άλμα» στην πολιτική καριέρα του με στόχο να εισέλθει στην ελληνική Βουλή.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Παναγιώτης Φασούλας επισκέφτηκε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του κόμματος και υπεύθυνο για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων Νίκο Σαλαγιάννη καθώς και με τον Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος είναι Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων προκειμένου να οριστικοποιηθεί η κάθοδος του στις επόμενες εκλογές στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια του Πειραιά.

Εφόσον ο Φασούλας κατέλθει υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται «μάχη» στο πρώτο λιμάνι της χώρας αφού ο πρώην δήμαρχος διατηρεί ακόμα μεγάλη επιρροή στην περιοχή. Βέβαια στο λιμάνι μεγάλο ρόλο παίζει και ο Ολυμπιακός, τη φανέλα του οποίου έχει φορέσει ο Παναγιώτης Φασούλας… Τώρα αν θα λάβει και τη στήριξη των οπαδών της ομάδας του Πειραιά θα εξαρτηθεί από πολλούς …παράγοντες.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Visited 1 times, 1 visit(s) today

Αφήστε μια απάντηση